Sa kim ćete noćas završiti u krevetu? 4 horoskopska znaka kojima je samo seks na pameti

Seks je važan deo njihovog života, koji ih tera na stalne izazove i večnu potragu za nečim novim i uzbudljivim

  • 7

Za ove horoskopske znakove seks je drugo ime, oni ne varaju svoje partnere tek onako, već zato što ni sami ne znaju šta hoće. Seks je važan deo njihovog života, koji ih tera na stalne izazove i večnu potragu za nečim novim i uzbudljivim. Oni se ne stide da priznaju da im je seks važniji od svega u životu, oni će zavesti koga god požele jer im baš niko ne može odoleti.

Najgora stvar koju ljuta papričica može da uradi vašem organizmu uopšte nije naivna

A, ako se još uvek pitate sa kim ćete večeras završiti u krevetu, odgovor je sa jednim od ovih znakova:

4 boje koje nikako ne smete da nosite na svadbama

1. Ovan 

Ovan je veoma vatren i naklonjen seksualnim avanturama, i nikada ne razmišlja dva puta kada je u pitanju seks. Zbog svoje impulsivne i strastvene prirode, on je taj koji će preuzeti inicijativu, bilo da se radi o uzbudljivom sesku u javnosti ili o onom u spavaćoj sobi. Ovan ima beskrajni  seksualni apetit i neutaživu želju, a u krevetu se ne boji ničega. Jedina loša strana Ovna je što se pali brzo, ali se i brzo gasi. Dakle, ako volite intenzivan ali kratak seks, Ovan je vaš savršen tip.

2. Lav 

Lav je možda kralj džungle, ali ujedno je i kralj spavaće sobe. On je uvek spreman da preuzme inicijativu kada se radi o stvarima koje se dešavaju u vrelom krevetu. Iskreno, njima nije teško da nekoga zavedu, samo pokažu svoju prirodnu harizmu i, pre nego što to uopšte i shvatite, sva vaša odeća je na podu. Jedna stvar koje se treba čuvati kada ste sa Lavom je njegov zloglasni ego. Oni su srećni kada iniciraju seks, ali očekuju da ih obožavate kada stvari u krevetu počnu.

3. Škorpija

Za Škorpije se često može čuti da predstavljaju sam seks, a često odlaze iz krajnosti u krajnost, ili će imati nekoliko partnera odjednom ili će u potpunosti biti opsednute jednom osobom. Seks je važan deo njihovog života, koji ih tera na izazove i stalnu potragu za nečim novim i uzbudljivim. Škorpije zavode svakom svojom rečju i gestom, jer ništa nije seksi kao samopouzdanje, a Škorpija ima toga u tonama.

4. Strelac

Kada su u pitanju Strelčevi, njihov libido nikada nije zadovoljen. Njih nazivaju "divljom decom" horoskopa, jer oni vole da budu slobodni i da zadovolje svoje želje na razne načine. Drugim rečima, Strelčevi vole da love svoje strasti, bez obzira na to koliko su im one dostupne ili ne. Upravo zato, ovaj znak voli da ima nekoliko opcija. Za njegovo divlje srce, svaki dan je novi razlog za istraživanje i sveža iskustva. Oni žude za uzbuđenjem i istraživanjem i srećni su kada iniciraju seks. Oni svako novo seksualno iskustvo tretiraju kao avanturu, i uzbuđeni su da kada isprobavaju nove stvari.

(Telegraf.rs / Izvor: elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA