≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Koga očekuje iznenadni novčani dobitak, koga razvod, a koga neočekivani odmor u Grčkoj?

Merkur pravi opoziciju u odnosu na planetu Mars, ali u retrogradnom hodu i donosi vam obilje neočekivano lepih stvari

  • 5

Još jedan mesec je iza nas, potrudimo se da nam ovaj koji dolazi bude mnogo bolji od prethodnog. Da biste znali kad na čemu treba da radite, mesečni horoskop vam otkriva šta vas sve očekuje narednih dana.

12 neverovatnih osobina koje imaju svi ljudi koji su rođeni u julu

Horoskop: FONLIDER

1. OVAN

POSAO: Peti jul je jedan od važnijih datuma u toku meseca. Merkur pravi opoziciju u odnosu na planetu Mars, a u retrogradnom hodu. Morate paziti u komunikaciji sa saradnicima. Bićete u par nezavidnih situacija u kojima morate izaći sa pozitivnim rezultatima. Mnogi od njih će pokušati da se na neki način postave prema vama kao lažni autoritet, ali taj plan im neće uspeti. Jupiter planeta konačno kreće direktno i to će biti početak poslova koji donose novac. Uspećete da naplatite svoj rad. Oni koji se bave poslovima nekretnina, velikim korporacijama imaće nov početak saradnje sa inostranstvom, putovanja, prodaju, zaradu. Jul može biti jedan od važnijih meseci u godini za ovaj znak.

LJUBAV: Od druge polovine meseca je izvesna ljubav sa osobom iz vodenog i vazdušnog sazvežđa. Retro Mars u znaku Vodolije zna da opomene partnere da treba da više komuniciraju, a ne da budu večito u raspravi. Emotivno reagujete na reči partnera. Obično ostavljate jaku impresiju kod suprotnog pola. Sada konačno Jupiter kreće direktno pa ćete biti u prilici da se pozabavite svojom vezom. Ovnovi koji su slobodni neka očekuju udvaranje Škorpije ili Blizanaca. Putovanje ili neki kraći odmor bi bio jako povoljan predlog i akcija koju morate da preduzmete jer ste puni energije koju morate da potrošite na dobre i pozitivne događaje.

ZDRAVLJE:

Povedite računa o ishrani, probavnom sistemu, mleko i mlečni proizvodi su nepoželjni.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika...

    1. jul 2018 | 22:41

    Svaka cast,pogodak..rezervisana je Grcka..

  • Ana

    2. jul 2018 | 08:40

    Rakovi imaju veliku sansu da udju u vezu koja ce srecno trajati ceo zivot samo ako budu mudri da to prepoznaju. Neka prate znakove kraj puta

  • Marijana Bakov

    3. jul 2018 | 01:30

    Za devicu sve tacno,cak I ova luda nesanica,gluvarim do 3 h a vec u 7 sam na nogama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA