≫ 

Klonite ih se! Tri horoskopska znaka koja osim sebe nikoga ne vole

Neće vam zabiti nož u leđa kada to najmanje očekujete, ali budite sigurni da sve što rade, rade iz sopstvene koristi

  • 4

Iako nikada to ne bi to priznali, ovi horoskopski znaci imaju izražene narcističke crte ličnosti. Oni misle da su najbolji u svemu i isključivo rade stvari koje će samo njih usrećiti i koje će se samo njima isplatiti. Oni uvek isteraju svoje i znaju kako da sebe uvek stave u prvi plan.

Ako znaš njen horoskopski znak, znaćeš i kakve gaćice nosi

1. Ovan

Prvi znak zodijaka, ujedno i najvatreniji, ima mnogo vrlina, ali i jednu ogromnu manu koja smeta baš svima, a to je i narcisoidnost. Iako je dobro i zdravo voleti sebe, pripadnici ovog znaka često u tome preteruju. Sebe uvek vide kao pobednika, pametnjakovića, najlepšu i najposebniju osobu na svetu. Osim što ih to može koštati prijateljstva, mogu loše proći i u ljubavi.

2. Vaga

Vage se smatraju jednim od najpovršnijih horoskopskih znakova. Kao velike estete, oni vole lepe stvari i lepe ljude, pa se može reći da tako posmatraju svet, al i sebe. Obožavaju da privlače pažnju drugih ljudi i očekuju poseban tretman. Pripadnici ovog znaka često govore o svojim uspesima, a neretko i preteruju u tome. Nije bitno ako ste nešto učinili jednako dobro kao i oni, Vage će vam reći da su sami to učinila mnogo bolje.

3. Lav

Vatreni Lavovi su poznati po svojoj egocentričnosti i čini se da oni to ni ne pokušavaju da sakriju od drugih. Oni se iskreno dive sebi, obožavaju da budu u centru pažnje i često sve znaju najbolje. Koliko Lavovi vole da imaju dobar ugled u društvu govori činjenica da bi oni pristali da učine nešto za druge samo kako bi se o njima lepo pričalo.

VIDEO: Nije za uvredljive: Ovaj horoskop surovo otkriva sve najgore o vama

(Teelegraf.rs / Izvor: superzena.b92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA