Dukatos i Dukatos Inspiracija: Vaš slatki trik za produžetak leta

Kada se leto približava kraju, uvek tražimo načine da još malo produžimo vedrinu toplih sunčanih dana. Zato su tu Dukatos i Dukatos Inspiracija – vaš slatki trik za produžetak leta

  • 0

Gusta kremasta tekstura i neponovljive kombinacije ukusa po kojima je ovaj grčki tip jogurta prepoznatljiv, uneće duh grčkih ostrva u vašu svakodnevicu.

Foto: Promo

Ako vam je potreban kratak predah od dnevnih obaveza, Dukatos grčki jogurti brzo će vas osvežiti. Zahvaljujući brojnim ukusima u kojima su dostupni, oni su idealna lagana poslastica za svakoga. Za one koji više vole klasične arome tu su Dukatos jogurti sa ukusom jagode, breskve i šumskog voća, dok će sladokusce koji su u potrazi za egzotičnim ukusima obradovati neobične kombinacije aroma kao što su badem i pistaći, višnja i vanila ili malina i breskva. Zahvaljujući praktičnom pakovanju u čaši od 150 grama, pogodni su za konzumiranje u bilo kojoj prilici.

Foto: Promo

Dukatos Inspiracija premijum voćni jogurti, prepoznatljivi po baršunastoj, svilenkastoj teksturi i elegantnoj ambalaži, uneće u vaš dan trenutke potpunog uživanja i notu raskoši. Njihova raznovrsna paleta neodoljivih kombinacija aroma, poput bele čokolade, badema i kokosa, nugata, meda i oraha i kafe i čoko kuglica, čini ih ekstravagantnim desertom koji pruža iskustvo istinskog hedonizma.

Foto: Promo

Onima koji vole da eksperimentišu Dukatos i Dukatos Inspiracija grčki jogurti poslužiće kao nadahnuće za pripremu poslastica još bogatijeg ukusa. Uz dodatak sezonskog voća, cimeta, komadića čokolade ili zrna kafe možete napraviti svoju jedinstvenu kombinaciju aroma i njome počastiti sebe i svoje najmilije.

Foto: Promo

Neka vaše leto traje duže uz Dukatos i Dukatos Inspiracija grčke jogurte.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA