Pogledajte kako će pun mesec u septembru uticati na vaš ljubavni život narednih nedelja

Postoji izvesna vedrina u energiji zemlje i vode, vreme je da to pronađete u sebi

  • 1

Septembarski pun mesec u Devici je savršeno vreme za pronalazak unutrašnjeg mira kroz baštovanstvo i šetnje. Lepo osvetljeni pun mesec dolazi sledeće nedelje u noći, u utorak 25. septembra, samo dva dana nakon jesenje ravnodnevnice.

Da li ste možda među njima? Ova 3 horoskopska znaka imaju najveće plate

Ovaj pun mesec, ponekad poznat kao "Harvest Full Moon" je deseta ovogodišnja mesečeva mena. Barbara Goldsmit, astrolog, kaže da je priprema za ovu menu počela još 9. septembra.

Ona kaže da ova mesečeva mena utiče na svaki horoskopski znak tako što pomaže da se regulišu svi aspekti života koji se odnose na zdravlje, rad i dnevne rutine. Ako verujete u moć punog meseca, sada bi mogao biti pravi trenutak da se malo povučete i opustite.

Septembarski pun msec u Devici je savršeno vreme za pronalazak unutrašnjeg mira Foto: Pixabay.com

- Mnogi od vas će osetiti olakšanje sada kada su Merkur i Mars direktni. Sve što je bilo zaglavljeno tokom letnjih meseci, sada može lakše da krene napred. - rekla je Barbara Goldsmit.

Ona je rekla i da je sedam planeta u ovom mesecu ušlo u takozvane "zemljane znakove" tokom mladog meseca. Samo tri planete se sada nalaze u vodenim znakovima, ali nijedna od njih se neće naći u vatrenim znakovima.

- Ovo je vrlo retka pojava. Sa toliko planeta u zemljanim znakovima, važno je biti usredsređen i uzemljen. Biti u prirodi, povezati se sa životinjama, kuvanje i vrtlarstvo su sada dobre aktivnosti. Postoji izvesna vedrina u energiji zemlje i vode, vreme je da to pronađete u sebi. - rekla je Barbara Goldsmit.

Mnogi od vas će osetiti olakšanje sada kada su Merkur i Mars direktni Foto: Pixabay.com

Ona kaže i da će se Neptun ovog meseca protiviti energiji punog meseca, što bi moglo da rasplamasa želju za napuštanjem svakodnevnih problema. Ovo bi zauzvrat moglo dovesti do napora da dobijete osećaj "privremenog olakšanja".

Ali, Barbara Goldsmit veruje da pun mesec u Devici zahteva od vas da prihvatite svoju trenutnu situaciju.

- Možda će biti razočarenja ili gubitka nade, ali ne dozvolite sebi da izgubite veru zato što imamo srećan aspekt sa "Grand Trine" u zemljanim znakovima, dajući vam priliku da svoje snove pretvorite u stvarnost. Ovo je dobro vreme za detoksikaciju i čišćenje. Devica voli čistoću, pa ako želite da očistite otrove iz vašeg sistema, ovo je odlično vreme za to. Uran će ove godine biti u kvadratu sa Marsom, koji će testirati vaše strpljenje.- rekla je Barbara Goldsmit.

Postoji srećan aspekt u zemljanim znakovima, dajući vam priliku da svoje snove pretvorite u stvarnost Foto: Pixabay.com

Goldsmit je predložila da "spalite" bilo kakav višak energije kroz intenzivnu vežbu ili "bacanje  planeta unaokolo".

- Uradite sve što možete da oslobodite emocije. - rekla je Barbara Goldsmit.

Uran će delovati suprotno Veneri, što je znak neočekivanog i uzbudljivog romantičnog susreta koji je pred vama. Ovo bi takođe moglo biti vreme da se oslobodite svega što više ne koristite ili što vam ne treba, jer se "mogu pojaviti sve vrste magičnih sinhronosti".

Uran će delovati suprotno Veneri, što je znak neočekivanog i uzbudljivog romantičnog susreta koji je pred vama Foto: Pixabay.com

(Telegraf.rs / Izvor: express.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Астролог

    18. septembar 2018 | 20:51

    Пун месец ће донети срећу јарчевима. Само је битно да они шире енергију радости која се свакако опет њима враћа изобилно.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA