Da li i vi dodirujete vašu burmu kao princ Hari? Evo šta to govori o vašem braku i vama

Burma je znak braka, a njeno nošenje može da ukazuje na nekoliko stvari

  • 0

Ukoliko i vi kao princ Hari stalno dodirujete vašu burmu dok ste u javnosti, to je znak da vam je možda brak u nekoj krizi - ali nemojte se odmah stresirati.

Princ Hari je veliki ljubitelj narukvica: Jednu posebnu nosi već 17 godina, a pravi razlog će vas raznežiti (FOTO)

U poslednje vreme, na fotografijama princa Harija sve češće viđamo kako dodiruje svoj venčani prsten. Šta bi to zapravo moglo da znači? Ekspert za govor tela Džudi Džejms pokušala je da ponudi odgovor na ovo pitanje.

Foto: Profimedia

- Muškarce možemo češće da vidimo kako se igraju ili dodiruju burmu na ruci. U Harijevom slučaju, ovo mi izgleda kao samouteha, ritual koji on izvodi iz dva razloga: kada je pod pritiskom i kada je usamljen, objasnila je ona.

Hari je sigurno bio pod pritiskom kada je po prvi put morao da ispuni svoje dužnosti kao kapetan kraljevske mornarice, a ko ne bi bio usamljen bez Megan Markl?

- To mu dozvoljava da napravi barijeru uz pomoć ruku, a to što dodiruje ili se igra sa sv ojim venčanim prstenom ukazuje na to da mu u tom trenutku nedostaje podrška njegove supruge. Ritual ima drugačije značenje ukoliko se prsten povlači gore-dole na prstu ili se skida i stavlja na isti jer u tom slučaju može da znači potencijalni razvod, dodala je Džudi.

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA