• 2

Oni su paklena kombinacija zodijaka: Ljubavne kombinacije ovih horoskopskih znakove se uvek tragično završe

Njima prosto nije suđeno da ostanu zajedno, ili će otići sa nekim drugim ili će ostati sami

 • 2
horoskop

Ljubavne kombinacije ovih horoskopskih znakove se uvek tragično završe Foto: Pixabay.com

Nekim ljubavnim pričama kao da je suđeno da imaju tužan kraj. Koliko god emocije bile jake, planovi veliki i koliko god njihova priča vremenski dugo trajala, konačni bilans je da ili sreću ipak pronalaze sa trećim osobama ili ostaju potpuno sami, jer je nihova veza nešto što ih obeleži za čitav život.

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima su predodređene da budu najuspešnije

Otkrijte o kojim je to astro parovima reč.

1. Bik - Vaga

Bik je taj koji voli da bude glavni lik u vezi, osoba od akcije sa hiljadu interesovanja, izuzetno ambiciozan i naoko toliko jak da može sasvim lepo da funkcioniše sam. Međutim, njemu je ipak potreban oslonac pa ga traži u emotivnom partneru.

Vaga je, s druge strane, statična, više je misaoni tip koji će o svemu da promozga barem triput pre nego preduzme nešto konkretno. Sudar njihovih oprečnih energija ume da izrodi nešto potpuno neuobičajeno i krajnje uzbudljivo. Vaga će se diviti Biku zbog njegove neustrašivosti, izdržljivosti i spremnosti da proba nove, često prilično uvrnute stvari. Njega Vaga uči strpljenju i pokušava da utiče na njega da uživa u svakom momentu koji mu je dat, a ne da kroz život juri ko muva bez glave. Ipak, u ovoj kombinaciji Bik je taj koji je glavni učitelj i duže vreme ga Vaga pomno sluša i radoznalo prati.

U jednom momentu Bikovi koraci postaju suviše brzi za ovaj vazdušni znak pa vremenom počinje da se (metaforično) bori za dah. S druge strane, Bik je nezadovoljan što se Vaga ne ponaša onako kako je zacrtala i kritikuje ga zbog njene tromosti. Obe strane se manje-više istim intenzitetom bore da opstanu kad shvate da ih deli samo malo do ponora. Ne uspeva im pa oboje iz veze izlaze poraženi. Iako više nisu u ljubavnom odnosu, često i dalje ostaju u kontaktu i prijateljskim relacijama jer su potrebni jedno drugom.

Možda će nekog začuditi, ali stameni Bik je taj kome će Vaga više nedostajati pa će upravo on biti taj koji insistira da njihov odnos ipak ne ode potpuno u zaborav.

Možda će nekog začuditi, ali stameni Bik je taj kome će Vaga više nedostajati pa će upravo on biti taj koji insistira da njihov odnos Foto: Pixabay.com

2. Lav - Vodolija

Borbeni Lav, egoistični ljubitelj svih ovozemaljskih blagodeti sušta je suprotnost nesebičnoj Vodoliji koja neretko ume da odluta u neke više sfere koje ne pripadaju svetu u kome živi. Distanca koju ona drži u odnosu na njega još više učvršćuje njegovu nameru da je osvoji. Kada se to desi, Lav je taj koji je u stanju da satima priča dok ga ona sluša, jer pokušava da shvati kako je njeno srce moglo da pripadne nekom ko je dijametralno suprotan od nje.

Njemu Vodolijina pažnja izuzetno prija i vremenom oni, ma koliko različiti, izgrađuju vrlo jak timski odnos. Lav je ubeđenjen da je njihova ljubav sudbinska i da su zajedno jači od celog sveta. Čak i onda kad mu se učini da nema mesta za zebnju i kada je potpuno siguran u Vodolijina osećanja, ona ga naprečac ostavlja jer se plaši siline svojih emocija i ne želi da je on zarobi. I ovaj scenario se ponavlja u više navrata, a svaki put im se čini da je to poslednji i da su ipak jedno u drugom našli ono što su želeli.

Ipak, on pokušava da dominira nad njom, postaje prilično opsesivan i ne dozvoljava joj da diše a šta je jednoj Vodoliji bitnije od lične slobode? Svaki put je ona ta koja odlazi i ma koliko puta mu se vrati, ona konačno rešava da ipak želi život bez njega. On, potpuno skrhan, ne može da se pomiri sa tom idejom i periodično pokušava da joj dokaže da je donela pogrešnu odluku. Time samo čini štetu samom sebi, jer što je uporniji, to je njoj napornije da ga sluša i često pokušava da prekine svaki kontakt sa njim.

Iako je od starta svesna da su dva različita sveta, ona na njega dugo gleda ne samo kao na ljubavnika već i najbližeg prijatelja. Kako vreme curi, tako se u njoj sve lepe i nekada vrlo jake emocije gase te prema njemu ne oseća ništa više sem prezira, a on to nikako ne može da shvati.

Borbeni Lav, egoistični ljubitelj svih ovozemaljskih blagodeti sušta je suprotnost nesebičnoj Vodoliji koja neretko ume da odluta u neke više sfere Foto: Pixabay.com

3. Devica - Ribe

Pragmatična Devica, kao svaki zemljani znak, čvrsto stoji sa obe noge na tlu po kojem hoda hipersenzibilna Riba. Ona u njemu vidi zaštitinika koji će joj pružiti utočište od svih loših stvari i problema u njenom životu, a on u njoj vidi priliku da izvaja idealnu osobu iz svoje vizije. Ona ga svojom ranjivošću dodatno stimuliše da se oseti izuzetno bitnim, što neverovatno hrani Devičinu sujetu. Njoj se čini da ne postoji jača osoba od nje same kada mu Riba u punom sjaju pokaže svoju nežnu prirodu.

Vremenom kao da se uloge menjaju, naoko preplašena i nesnađena Riba postaje pravi igrač koji diktira uslove Devici. Pošto se ona ne snalazi kada nije u paru, čini sve što je u njenoj moći da zadrži Ribu kraj sebe iako se često pita čemu sve to kad se iz aviona vidi da taj odnos ne funkcioniše. U toj disfunkcionalnoj koegzistenciji oni mogu da izdrže dosta dugo, ali samo zato što se u njihovim životima pojavljuju treće osobe koje im pružaju ono što im nedostaje u bazičnoj vezi.

Ponekad baš taj ”spoljni faktor” čini da oboje misle da su krizu prevazišli i da će pored svih nesuglasica i različitosti ostati zajedno. Devica smatra da je dovoljno mudra da može da prozre svaki Ribin korak i plan, međutim … Ona ostaje zapanjena potpunim obrtom kada Riba reši da izađe iz tog nezdravog odnosa bukvalno bez pozdrava. Devici nije srce polomljeno zbog toga što je Riba rešila da pljune na sve što su zajedno stvarali i imali već je ubija u pojam kako je mogla da joj tako hladno okrene leđa, zabivši mu nož u ono što je njoj najdragocenije- Devičin ego.

Posle ovakvog razvoja situacije njihov odnos ne može da bude čak ni prividno u redu, jer je Devica ispunjena jedom dok Riba uživa u potpuno novoj etapi svog života i prilično je ne zanima kako se druga strana oseća.

Pragmatična Devica, kao svaki zemljani znak, čvrsto stoji sa obe noge na tlu po kojem hoda hipersenzibilna Riba Foto: Pixabay.com

(Telegraf.rs / Izvor: superzena.b92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Љубав

  23. septembar 2018 | 20:58

  Паклена комбинација су сви они који уместо у љубави живе у паклу а немају храбрости да се достојанствено разиђу и пруже себи нешто боље

  51
  0

  Podelite komentar

 • Ika...

  24. septembar 2018 | 00:06

  Riba-Devica..moja situacija...sve je tacno od reci do reci...

  18
  0

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima