≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Kome se smeši poslovni uspeh i povišica, a koga čeka ljubavni neuspeh i razočarenje?

Možemo mirno da počnemo da planiramo gde ćemo na zimovanje...

  • 2

Godina nam je na izmaku, ali nama ne manjka dobrih prilika ni u ljubavi ni na poslu - poručuje horoskop za novembar.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

POSAO: Bićete okrenuti poslu tokom meseca. Mars kao vaš vladar i pokretač energije daće vam dodatnu snagu da se okrenete važnim delatnostima. Mars u Ribe ulazi sredinom meseca i traži perfekcioniste, tako da će i sam posao biti opipljiv, zahtevan, pa čak i težak. Najbolje bi bilo baviti se nekim intelektualnim poslom, internetom, dizajnom…. Iako će Merkur biti retrogradan možda neće ići brzo i lako na početku meseca ali naredne tri nedelje morate ubrzati sebe kako bi ste završili započeto i zaradili više. Nebi bilo loše kada bi muška figura bila finansijska podrška. Kreativnost sa Venerom u Vagi je pojačana i daje dobre aspekte u odnosu na vaš znak. Moguće da mnogi imaju problem sa nekretninama ili sa dugovanjima, kreditima. Svi koji planiraju put u inostranstvo mogu od samog početka da pokrenu tu energiju. Novac dolazi u više navrata posle 6. Novembra u mesecu i oko 17. i 24.

LJUBAV: Emocije prenaglašene. Mesec novembar počinje sa planetom Mesec u znaku Lav, prirodni znak ljubavi. Treba pripaziti prvih desetak dana u samoj komunikaciji i odnosu sa voljenom osobom. Ako su već postojale svađe, prepirke to može da se izvitoperi još više jer 9. novembra imamo ulazak Jupitera u prirodni znak Strelac a sve to može biti i uvećano. Mlađe devojke imaće fatalni susret ili zaljubljivanje na prvi pogled. Fatalna osoba za sve Ovnove u novembru je Strelac ili Jarac.

ZDRAVLJE: Iako Mars u Ribama zna da donese problem sa nervnim sistemom, Ovnovi ipak moraju da pripaze na krvni pritisak, oči i kičmu. Merkur koje je retrogredan u Strelcu u devetom polju predstavlja da morate da se vratite ispitivanju donjeg dela kičme, kukova.

Na sledećoj stranici saznajte šta sve u novembru očekuje Bikove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😇😊😇😊😇😊😇

    31. oktobar 2018 | 17:14

    Јаре све препреке савлада уз Божју помоћ и научи лекције

  • Neko iz mase

    31. oktobar 2018 | 19:18

    LIKE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA