6 pravila za vaš novčanik koja će vam doneti gomilu para

Trikovi koji vam mogu poći da privučete novac u vaš život kriju se u feng šuiju

  • 0

Drevna umetnost slaganja stvari i upotrebe različitih predmeta feng šui može da vam pomogne da privučete velike količine novca u vaš život i obogatite se.

Sve što trebate da uradite je da najviše pažnje obratite na vaš novčanik i na to u kakvom je on stanju, ali i novčanice koje držite u njemu.

Neka vam novčanik bude čist

Složite lepo novčanice kako bi one dolazile u vaš dom. Foto: Telegraf

Očistite vaš novčanik i tašnu od nereda i prljavštine. Isto je kao i sa vašim stanom, kada očistite neke delove onda nova energija može da cirkuliše. U novčaniku nikako ne čuvajte recepte, kreditne kartice ili račune koji predstavljaju dugovanja i trošenej novca. Uvek imajte neki novac u novčaniku, nikako ne sme da bude prazan. Ne držite u njemu papiriće, stare članske karte ili bilo kakvo smeće.

Držite novčanik na posebnom mestu u stanu

Pronađite neko mesto gde ćete držati vaš novčanik tako da se oseća obožavano. Jednom kada naučite da cenite vaš novčanik privlačiće više novca. Nemojte stavljati novčanik na pod, naročito na pod toaleta.

Odaberite novčanik dobre boje

Boja novčanika takođe doprinosi privlačenju novca, a odlučite se pre za crnu, braon, zelena, žuta, a izbegavajte crvenu, ljubičastu i plavu boju.

Izbegavajte stare novčanike

Starajte se lepo o vašem novčaniku. Foto: Pixabay.com

Nemojte da uzimate novčanik koji je neko već nosio i obavezno u njega stavite kineske novčiće za bogatstvo i sreću.

Budite organizovani

Možete da kažete da li neko ima para prostim pogledom na to kako osobe drže novac u novčaniku. Oni koji poštuju novac imaju uredno sortirane novčanice. Oni koj su bankrot imaju manje para u novčaniku i sve su razbacane bez reda i konca.

Igrajte se sa oblicima

Izbegavajte standardne oblike novčanika i tašni. Najbolje je da imate dugačak novčanik kako biste izbegli presavijanje novčanica što one baš i ne vole.

(Telegraf.rs/fengshuibeginner.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA