• 3

Danas nas očekuje najmoćniji dan u numerologiji u proteklih 100 godina koji će mnogima promeniti život - evo kako možete da iskoristite njegovu energiju

Ovo je jedan od najmoćnijih dana po numerologiji

  • 3

Novembar 11. je veoma moćan dan zbog činjenice da je u pitanju 11. dan 11. meseca, a ujedno se nalazimo i u jedanaestoj godini. Zbog svega ovoga, današnji dan je najmoćniji dan u proteklih 100 godina.

1111 ili 11/11 poseduje specijalan ritualni značaj u numerologiji jer se veruje da je to broj duhovnih buđenja i moćnih novih početaka.

Kada redovno viđamo 11:11 na satu, ili kada nas privlači broj 1111, to je često znak predstojeće promene ili buđenja.

Foto: pixabay.com

Anđeli, duhovni vodiči i univerzum koriste brojeve da se povežu i komuniciraju sa nama.

Broj 1111 vrlo često koriste božanska bića kako bi nam pomogla da se uputimo u pravom smeru i osvetlila put.

U numerologiji broj jedan označava nove početke, ali kada postoji serija ovog broja, kao danas, tada se stvara moćna energija koja nam omogućava da se probudimo i ostvarimo nov potencijal.

Zato je 11. novembar moćno vreme za pravljenje životnih promena i otkrivanje novih istina, piše sajt Numerologist.

Značaj 2018.

Foto: pixabay.com

Poslednji put kada smo osetili univerzalnu 11 godinu bilo je 2009. godine, a pre toga je to bila 1910. godine. Samim tim, gotovo 99 odsto ljudske populacije osetilo je jednu ili dve univerzalne godine u svom životu.

U numerologiji je broj 11 Glavni broj i poseduje veliki potencijal za učenje i rast i može da uvede veliku transformaciju u vaš život.

Ako vam se život nije kretao u pravom smeru, ako se osećate bolesno i umorno od jednih te istih stvari, 11. novembar bi definitivno trebalo da donese dašak svežeg vazduha.

A kako biste maksimalno iskoristili energiju ovog broja, morate da ga aktivirate. Morate da otvorite svoje srce energiji i dopustite vibracijama da prodru u vaše biće.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Lepota

    Ja sam spremna za novu ljubav. Otvorena sam , cekam i verujem.

  • Ђ

    Отворени смо ми а ништа не улази само излази

  • Valjevo

    Evo otvorio sam se udji sad

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima