Izračunajte svoj životni broj i otkrijte koje je idealno zanimanje za vas

Kada smo bili mali pitanje šta ćemo biti kada porastemo nije nam delovalo tako teško i nejasno

  • 3

Kao odrasli često se suočavamo sa dilemom da li smo izabrali pravo zanimanje i šta bi bilo da smo mogli da sledimo svoju strast ili promenimo tok želja.

Numerologija nam otkriva koje je idealno zanimanje za nas na sonovu datuma rođenja. Svako od nas po numerologiji ima šest broja koja se nazivaju brojčani otisak. Tri broja dolaze iz našeg imena, a tri iz datuma rođenja. Najvažniji broj je životni broj koji se izračunava tako što sve brojeve iz vašeg datuma rođenja saberete i svedete na jednu cifru. Kada izračunate vaš broj pogledajte u kojim zanimanjima možete da zablistate.

Broj 1

Advokatura je vaša oblast. Foto: Pixabay, sxc.hu/creationc

Motivisani ste i nezavisni, vredno radite i izuzetno ste takmičarski nastrojeni. Vaša zanimanja bi mogla da budu zabavljač, pronalazač, vlasnik restorana, advokat, vojno lice, farmer, pisac, maser, refleksolog i akumpukturista.

Broj 2

Volite ljude i da pomažete onima kojima je potrebno. Za vas bi bilo idealno da budete bračni savetnik, terapeut, učitelj, navodadžija, medicinska sestra, doktor, antropolog ili socijalni radnik.

Broj 3

Vi uvek nastupate i zabavljate ljude oko sebe s toga birajte da budete zabavljač, prodavac, model, glumac, dizajner, muzičar, pevač, komičar, kosmolog, frizer ili modni i dizajner nakita.

Broj 4

Veoma ste inteligentni i promućurni pa vam od ruke idu poslovi kao što je učitelj, vatrogasac, policajac, građevinski radnik, arhitekta, dizajner i farmer.

Broj 5

Volite slobodu, zabavu i avanturu. Najbolje bi vam legla sledeća zanimanja: fotonovinar, pilot, stjuardesa, agent za putovanja, turistički vodič, planer venčanja, dekorater, pisac, muzičar i vlasnik kasina.

Broj 6

Izrazite vašu kreativnost. Foto: Pixabay.com

Veoma ste brižni po prirodi i to je ono što vas odlikuje. Zato bismo vam savetovali da izaberete neko od sledećih zanimanja: dekorater, agent nekretnina, nadzornik, frizer i šminker, glumac, muzičar, pisac, direktor ili menadžer.

Broj 7

Uvek ste na oprezu, veoma ste inteligentni i intuitivni. Zbog toga ljudi kao vi najbolj eprolaze u sledećim profesijama: Psiholog, psihijatar, astrolog, bibliotekar, astronomer, biolog i geolog.

Broj 8

Vaš životni cilj je da dostignete materijalnu stabilnost. Zato se oprobajte u sledećim zanimanjima: političar, banker, broker, računovođa, menadžer, sudija, organizator venčanja, dekorater, izdavač, glumac ili model.

Broj 9

Nesebični ste humanitarac, odlučni i veoma poverljivi. Vredan ste radnik pa ćete biti cenjeni u sledećim profesijama: učitelj, savetnik u školi, terapeut, doktor, medicinska sestra, socijalni radnik, umetnik, profesor, pisac, umetnik, ilustrator, muzičar i glumac.

(Telegraf.rs/horoscope.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA