"Crni petak" i ove godine u Tehnomaniji od 23.11. do 25.11.

Svetski poznat fenomen "Crni petak" decenijama unazad čini mesec novembar omiljenim kod kupaca širom planete

  • 5
Foto: Promo

Poslednjih godina ovaj šoping praznik je počeo da se praktikuje i u našoj zemlji. Tehnomanija kao lider u prodaji tehnike u Srbiji, već godinama uspešno prati planetarni trend, i svoje kupce iznova obraduje svakog novembra velikim popustima.

Ove godine, "Crni petak" u Tehnomaniji počinje ranije. U susret velikim popustima, zagrevanje do finalne ponude počelo je već od ponedeljka 19. novembra. Za sve nestrpljive kupce Tehnomanija će svaki dan do petka otkrivati deo uređaja sa ponude. Cela nedelja će biti obeležena u znaku velikih popusta.

Kao i svake godine do sada, Tehnomanija će se pobrinuti da obezbedi neverovatne popuste i to čak i do -50%. Popusti će se odnositi na odabrane artikle svih kategorija. Kupci će biti u mogućnosti da pronađu baš sve što im treba, kako od uređaja za domaćinstvo kao što su bela tehnika ili mali kućni aparati do uređaja iz IT kategorije, televizora, gejminga, mobilnih telefona i slično. Pored provereno dobrih popusta, Tehnomanija će dodatno obradovati sve one koji sa nestrpljenjem čekaju "Crni petak". Naime, akcijski popusti će biti dostupni čak tri dana od 23. do 25. novembra. Količine uređaja koji će biti na akciji su ograničene, pa će oni najbrži biti i najsrećniji kupci.

Za sve kupce koji sa nestrpljenjem očekuju ponudu sa akcije "Crni petak" a koja će trajati ceo vikend, Tehnomanija je omogućila da ranije saznaju uređaje koji će se naći na finalnoj ponudi. Svi zainteresovani kupci koji kupovinu žele unapred da planiraju treba samo da se prijave na sajtu na OVOM linku i biće obavešteni o ovoj neverovatnoj ponudi.

Tehnomanija se potrudila da zadovolji svačiji ukus i svačiji džep raznovrsnom ponudom koja kupce očekuje za "Crni petak". Iskoristite do sada nezapamćene popuste i posetite neki od 35 maloprodajnih objekata širom zemlje ili u ponudi uživajte preko online shopa. Kojim god putem krenuli očekuju vas neverovatni popusti koji ne ostavljaju ravnodušnim.

Rezervišite vikend od 23. do 25. novembra za pravu kupovinu po neverovatnim cenama koju je Tehnomanija specijalno pripremila za sve kupce.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cipa

    21. novembar 2018 | 12:55

    Crni petak nije nas, srpski praznik. Zasto moramo u svemu da kopiramo Zapad? To je kod nas popust na robu. Postujmo i cuvajmo nase obicaje, i budimo ponosni na sve svoje srpske lepe praznike, a ne npr. Noc vestica, koje slave satanisti, Valentinovo itd.itd. Ako sami sebe ne postujemo, ne mozemo ocekivati od bilo koga da nas postuje. Neka oni slave svoje, a mi nase i onda je sve ok.

  • Miroslav

    21. novembar 2018 | 15:57

    Crni petak nije praznik, ali je svakako koristan nama gradjanima treceg sveta gde imas priliku da kupis nesto sto ti treba za skoro upola cene, ipak ni tada kod nas neces moci da kupis recimo pantalone za 4-5 dolara kao što je to slucaj na zapadu, tako da je crni petak i dalje jako stidljivo prisutan u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA