Dukat Čvrsti jogurt sa kremom na vrhu – uživanje u svakom zalogaju

Ako vam je potrebna dodatna motivacija da se suočite sa hladnijim vremenom, Somboled je pripremio Dukat Čvrsti jogurt sa kremom na vrhu - potpuno novi proizvod koji unosi vedrinu u tmurne jesenje dane

  • 0

Dukat Čvrsti jogurt sa kremom na vrhu u pakovanju od 150g, sa 6 odsto mlečne masti, predstavlja inovativan proizvod koji se, zahvaljujući svojoj bogatoj teksturi, može se jesti kašikom, što ga čini jedinstvenim na našem tržištu. Njegova gusta, kremasta tekstura predstavlja pravi praznik za vaša nepca, a neodoljiv, pun ukus učiniće da uživate u svakom zalogaju. Ukoliko ste u potrazi za slanom užinom, Dukat Čvrsti jogurt sa kremom na vrhu je idealan izbor.

Za one koji žele da unesu svežinu na svoju jesenju trpezu, Dukat Čvrsti jogurt sa kremom na vrhu poslužiće kao savršen dodatak tradicionalnim specijalitetima. Odlično se slaže sa toplim, hrskavim pecivima, gibanicom ili zeljanicom, dok omiljene gurmanluke poput musake i punjenih paprika čini još slasnijim. Sladokusci mu mogu dodati med i orašaste plodove i pripremiti poslasticu za trenutke istinskog hedonizma.

Bilo da ga probate samostalno ili u kombinaciji sa drugim jelima, uz Dukat Čvrsti jogurt sa kremom na vrhu uživaćete u svakom zalogaju.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA