≫ 

Evo šta Sunce u Strelcu donosi vašem horoskopskom znaku

Sunce u Strelcu nekome donosi ljubav, nekome moć, a nekoma nevolje. Evo gde ste vi u svemu tome

  • 0

Ušli smo u sezonu Strelca, znaka koji je nabijen energijom i željom za istraživanjem. Sunce u ovom znaku će vas naterati da se osvrnete se na sva dešavanja u ovoj godini i da dobro razmislite kako ćete dalje. Slušajte horoskop i nećete pogrešiti.

OVAN

Trenutno u vašem znaku caruje deveta kuća avanture. Možete očekivati nove životne lekcije, a dobro ćete obraditi i stare, sve to zajedno doneće vam veliko iskustvo koje će vam služiti u budućnosi. Jedna osoba će vam pomoći da vidite stvari na pravi način i da odaberete ispravan put.

Strelac je poznat po avanturi i putovanju, pa tako se otvaraju mnoge nove opcije za vas. Putovaćete i primati goste iz inostranstva.

Sa retrogradnim Merkurom, dobićete mogućnost da ostvarite bitne poslovne planove i da napredujete u biznisu. Međutim, Neptun i Merkur zahtevaju detaljno planiranje, pa ako ulazite u nove izazove napravite pravu listu obaveza kojih ćete se držati.

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

BIK

Sunce u Strelcu vam aktivira osmu kuću promena.

Kada je bik u pitanju teško je govoriti o njemu u periodu Strelca, a ne dotaći se Jupitera. Ova planeta, zajedno sa suncem i Merkurom u vašoj osmoj kući će vas naterati da se oslobodite jedne osobe ili da okončate neprijatnu situaciju, a potom ćete se upustiti u nešto novo.

Može da se desi da vam jedna posebna osoba pomogne da vidite stvari drugim očima i samim tim da okrenete novi list. Dobićete vetar u leđa da se upustite u dosad nepoznat način zarađivanja novca.

BLIZANCI

Dominantna kuća je ona sema koja se odnosi na ljubav. Sunce samo dodatno podgreva vaše emocije, pa ćete biti otvoreniji za ljubavne odnose. Može da vam se desi da upoznate nekog ko želi da bude u ozbiljnoj vezi sa vama, ali nije spreman da preduzne inicijativu. Preuzmite ovu ulogu na sebe i nećete pogrešiti.

U poslu ćete biti otvoreni za internetska istraživanja i stavranje kontakata na ovaj način. Doći ćete i do informacija o novim kulturama, koje će promeniti vaše vidike, a možda i planove.

Jupiter i Merkur će vam pomoći da postavite granice kada je pomoć prijateljima u pitanju.

RAK

Sunce u Strelcu pogađa vašu šestu kuću životnog balansa. Moći ćete da primetite kako vam je zdravlje bolje. To će vas motivisati da se bacite nafizičku aktivnost i da odete u teretanu ili bar na trčanje.

Kada uspostavite balans na zdravstvenom planu, neće vam biti teško da donesete neke odluke vezane za posao i smanjite tenziju. To će vam mnogo značiti, jer harmonija na poslu može da se prelije na ceo vaš život.

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

LAV

Dominantna je peta kuća raspoloženja.

Lavovi će u ovom periodu osećati sreću i radost, ali će ova osećanja tražiti van kuće. Shvatićete da ste otvoreni za ljubavnu avanturu. Prija vam upoznavanje novih ljudi i situacija.

Možda je vreme da promenite posao, pa čak i krug prijatelja. Projekti će vas odvesti u sasvim novu poslovnu avanturu, koja će vam definitivno prijati. Oslobodićete se i finansijskih opterećenja, pa možete zaista da uživate.

DEVICA

Sunce u Strelcu aktivira vašu četvrtu kuću stabilnosti. Kada ste u ovom raspoložejnu, možda ćete se usuditi da probate nove stvari. Popričajte sami sa sobom, to je ono što vam je nedostajalo dok je bio period škorpije. Može se desiti da vam se ti novi uvidi odnose na kompetnu situaciju u kojoj funkcionišete. To vam se neće dopati, ali sad kad imate uvid uzmite stvari u svoje ruke i promenite nešto.

Odnos sa roditeljima će se poboljšati i to će vas pogurati napred.

VAGA

Sunce u Strelcu će zapaliti treću kuću komunikacije.

Način na koji vidite stvari u životu, ljude i situacije, će se potpuno promeniti. Počećete da istražujete sve, ali po važnosti. Jedan po jedan uvid će vam menjati i pristup stvarima. Može da se desi i da poslušate neka predavanja i iz toga izvučete najbolje.

Strelac otvara vrata avanturi, pa se možete opredeliti da učite novi jezik ili da kupite nova kola. Ovaj period je dobar čak i za otvaranje blog, vlog ili bilo koje druge aktivnosti na društvenim mrežama.

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

ŠKORPIJA

Sunce u Strelcu će aktivirati vašu drugu kuću imovine. Počećete da istražujete stambeno tržište, odnosno razmišljaćete da promenite mesto boravka i da sebi ulepšate svakodnevnicu. Prija vam što ćete donositi odluku u kakvom enterijeru želite da živite. Čak će i kuće početi da vas privlače.

Sa energijom Strelca, ovo je dobar period za ulaganja u imovinsko stanje, ali trebalo bi da razmišljate i o uštedi novca. Ako ste kolekcionar, sada bi bilo povoljno da prodate nešto od starina, jer možete dobiti više novca nego što je uobičajeno.

STRELAC

Sunce u Strelcu će zapaliti prvu kuću, vašu ličnost. Osećaćete se sigurnije, koračaćete sa više samopouzdanja i verovaćete svojim instinktima.

Sav trud koji ste uložili na poslu će vam se napokon isplatiti. U poslednje vreme ste bili razapeti između novih planova i gomile posla i nije bilo vremena za odmor. Sada će se napokon situacija smiriti i moći ćete da razmišljate mnogo trezvenije. Donećete neke nove odluke koje će vam ići na ruku.

U ljubavi ste u poslednje vreme prošli kroz mnoga iskušenja, ali sada vam sunce pomaže, a zatim i severnjača u raku. Moći ćete da ostvarite čvrstu ljubavnu vezu.

JARAC

Sunce u Strelcu stvara dominaciju vaše 12. kuće, izlečenja. Dodavanje avanrute ovoj kući, dovešće do kršenja nekih normi, što nije tipično za vas, ali će doneti pročišćenje duha i novu energiju. U poslednjem periodu ste bili obuzeti poslom i niste imali vremena za druge apekte svog života, pa je došlo vreme za putovanja radi regeneracije. Možete se isto tako dobro osećati i ako samo budete istraživali u svom dvorištu. Dovoljno je da popravite jednu stvar i popravićete sebe.

Sezona Strelca je dobro vreme za preispitivanje prošlosti. Zapitajte se šta biste sada uradili drugačije i primenite to u budućnosti. Trudite se da sve što radite osveži vašu duhovnu stranu.

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

VODOLIJA

Sunce u Strelcu će zapaliti vašu 11. kuću prijateljstva. Sadašnji prijatelji mogu da budu resurs koji možete da iskoristite za nova poznanstva. Pridružite se društvenim mrežama i donesite sebi radost druženja koju niste osetili u poslednje vreme. Napokon možete da se oslobodite ograničenja sredine i da zaista budete ono što jeste.

Ako ste se osećali da stvari izmiču kontroli, da ne možete da dišete i da nematenikakvu šansu da se zabavite, Strelac može da vam pomogne. Dobićete priliku da istražujete i da budete zadovoljni.

RIBE

Sunce u Strelcu će aktivirati vašu 10. kuću, posao.

U narednom periodu ćete dosta rizikovati i samim tim ispitati nove terene i svoja ograničenja. Možda ćete pronaći posao ili će vam karijera krenuti u drugom smeru, što će vam doneti nova uzbuđenja. Isprobaće nešto sasvim drugo, možda ćete na posao putovati i autobusom, što da ne.

Sezona Strelca sa Jupiterom i Merkurom u istom znaku može da vam pomogne da razradite veštinu kominiciranja. Pojačaće vam se želja za pisanjem i druženjem na društvenim mrežama. Ne bi bilo loše da pokušate nešto i da objavite.

Ovo su tri najbogatija horoskopska znaka

(Telegraf.rs / yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA