Ona je tajna uspeha holivudskih zvezda i multimilionera

Saznajte svoju tajnu uspeha 15.decembra u Beogradu

  • 0

Marie Diamond, žena koja je karijeru brojnih holivudskih zvezda i multimilionera usmerila ka uspehu, održaće jednodnevnu radionicu „Tajna uspeha“, 15. decembra u Beogradu. Na zalasku jedne i početku druge godine, ovaj događaj će biti prilika za sve prisutne da pravilno postave svoje novogidišnje ciljeve vezane za posao, novac, zdravlje, dobre odnose i druge oblasti života, dobijajući jednostavne, odmah primenjive smernice od stručnjaka čiji kvalitet je već prepoznalo više od pola milijarde ljudi širom sveta. Organizator radionice je Milica Stojiljković, autor programa ličnog razvoja „Lepo mi je“ koja u svoj rad često uključuje različite stručnjake koji motivišu i edukuju ljude da naprave korak napred u svom životu.

Otkivamo vam 3 glavna detalja, o kojima će na radionici biti reči, a zahvaljujući kojima možete rešiti brojne prepreke i ostvariti svoje i najveće ciljeve.

Foto: pixabay.com

Dobićete lične, a ne opšte smernice za uspeh, zdravlje, odnose i lični razvoj

Marie Diamond u svom radu ima lični pristup. Umesto postavljanja opštih ciljeva i davanja uopštenih predloga, svako od prisutnih na radionici će dobiti svoj energetski broj, koji se temelji na datumu rođenja, a na osnovu njega precizne dalje smernice za napredak u bilo kom segmentu života. Te smernice će se odnositi na informacije, ključne poruke, boje, oblike i druge aspekte koje možemo promeniti kod sebe ili u svom prostoru, kako bismo obezbedili svoj napredak. Zato je radionica pogodna za sve koji žele da unaprede svoje odnose sa drugim ljudima ili izgrade kvalitetnu vezu sa partnerom, kao i za sve koji žele više uspeha u poslu i više novca, ali naravno i za one koji vole da uče, postanu stručni i neguju dobro zdravlje, bez obzira kog su starosnog doba.

Foto-ilustracija: Profimedia

Dobićete plan važnih koraka vezanih za 2019. godinu

Pored postavljanja ličnih ciljeva i dobijanja direktnih smernica, na radionici će biti reči o aspektima važnim za narednu 2019. godinu. Prema sistemu Marie Diamond, ciljeve za narednu godinu je najbolje formulisati na kraju prethodne. Svako od prisutnih će kreirati svoju viziju uspeha i konkretan plan za svaki od segmenata svog daljeg razvoja u 2019. godini.

Saznaćete tajnu uspeha holivudskih zvezda i multimilionera

Marie Diamond je savetnik svetskih biznismena, multimilionera i holivudskih zvezda, kao i vrhunskih sportista. Mnogi od njih su je poslušali i zahvaljujući tome višestruko napredovali u karijeri. Kako je sarađivala sa njima i koje su ključne tajne kojih bi svako trebalo da se drži, takođe će otkriti beogradskoj publici. Autor je posebnog Feng Shui sistema koji nadilazi osnovne principe ove veštine i uključuje i polja  nauke i tradicije, predavač na najvećim svetskim događajima koji se tiču ličnog razvoja i motivacije i autor nekoliko knjiga. Ako ste čitali knjigu „Tajna“ ili gledali istoimeni film, trebalo bi da znate da je Marie Diamond jedan od aktera, ali je zovu i „tajnom iza Tajne“, jer je upravo ona zaslužna za njihov planetarni uspeh. Sve dodatne informacije o radionici i prijavi možete saznati na sajtu www.lepomije.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA