≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Kome će ovo biti najbolji mesec u životu, a ko će jedva čekati da počne 2019. godina?

Poslednji mesec u godini je pred nama a evo šta nam donosi

  • 5

Na pragu smo 201. godine, a prema mesečnom horoskopu za decembar izgleda da su nam zvezde smilile nešto veoma zanimljivo.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto: Shutterstock

POSAO: Sunce u znaku duhovnosti, pravde, daće ovom sazvežđu veliko nadahnuće za nove ideje. Početak meseca i prve nedelje biće želje za uspehom. Iznenada će se neko pojaviti ko bi mogao da pomogne ili bar preporuči neki dobar posao. Ovan ima uspeha u poslovima javnosti, politike ili veletrogovine. Jedan Škorpijon, Lav ili Vaga će vam biti bitan u poslovnom životu. Novac koji očekujete duži period mogao bi da vam stigne u drugoj polovini meseca. Potrebno je obratiti pažnju na početku meseca, zbog retrogradnog Merkura koji može da stopira neke saradnike koji su spremni na ulaganje. Nekad je bolje zaobići ovaj aspekat jer ako krene loše sigurno će vas pratiti duži period. Dobar aspekat je svakako druga nedelja meseca i sam kraj godine.

LJUBAV: Po svojoj autoritativnoj prirodi Ovan zna katkad i da odbije partnera, upravo zbog svog čvrstog stava i prevelikog autoriteta. Sa planetom ljubavi u osmom polju strasti, možete privući i osobu koja je zauzeta ili je neko ko voli previše da flertuje. Ovan bi trebao više da se kreće i putuje u ovom mesecu, veće su šanse za poznanstvo. Ovan u braku ili vezi imaju jaku potrebu da svog partnera dodatno zaposle. Oni misle da njihov partner ne radi dovoljno i da mora više vremena da provodi radeći i stvarajući za kuću ili porodicu. A retro Merkur im donosi nove vesti o staroj vezi, ljubavi.

ZDRAVLJE: Vi biste trebali da koristite lekovito bilje jer vam je uvek bolje od prirodnih tinktura nego od hemijskih medikamenata. Morate povesti računa o očima, kičmi, kardio sistemu.

Na sledećoj stranici saznajte šta sve u decembru očekuje Bikove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA