≫ 

Branislav iz Vranja otkriva tajnu najboljih pihtija: 2 stvari su ključne tokom pripreme, i moraju da ispunjavaju 3 uslova

 ≫ 

Mnogi ne mogu da zamisle zimu bez pihtija, a ovo su trikovi koji će vam pomoći da napravite najbolje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dia

    12. decembar 2018 | 21:35

    Uveče se potope juneće kosti, kojr imaju malo mesa na sebi,Ujutro kuvaju sa manjom svinjskom kolenicom kojoj je skinuta koža,kuva dok se kosti ne raspadnu,kadA postane dno gušće,procedi se ,posoli po želji,isecka malo belog luka,naspe u dublje ćinije i ostavi na hladnom da se stegne.Bele su sa skramom i ostatkom po malo mesa od kostiju.To su moje Pihtije!

  • Zoran

    12. decembar 2018 | 21:23

    Pitije sa suvo meso nogice goveđa noga ili meso gde ima želatina .i ne stavlja se kesice želatin.kuva se 8 i više sati,kad se meso odvaja od kosti ,izvadi se meso usitni, a u tanjire stavi već stucan beo luk sa malo soli i nalije sa tečnost u koje meso kuvano jer u njega sav želatin.gore posuti malo ljute paprike iseći na kocke i prijatno vam bilo.u našem kraju samo beo luk i paprika ljuta gruvana.drugo niks ali svako pravi po svom ukusu.pozdrav

  • BASA

    12. decembar 2018 | 20:18

    Bravo Majstore !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA