≫ 

Zanima vas hoćete li pronaći ljubav svog života i posao iz snova? Izračunajte lični godišnji broj i otkrijte šta vas očekuje u 2019. godini

Kako smo na pragu 2019. godine sve više nas zanima šta možemo da očekujemo u narednoj godini što se tiče posla, zdravlja i ljubavi

  • 3

Za nama je 2018. godina, koja je mnogima od nas donela sudbinske zaokrete. Neki od njih nisu bili nimalo laki i na mnoge nismo mogli ni da utičemo.

Sada, pred sam kraj ove “sudbonosne” godine, rešili smo da se raspitamo kakve promene, sa numerološke tačke gledišta, možemo očekivati u idućoj godini. Gordana Nikolić, koja se već duže vreme bavi numerologijom, rekla nam je da će 2019. godina biti izuzetno povoljna, sa više aspekata.

- Ulazimo u 2019. godinu u kojoj će vladati numerološki broj tri, čiji je vladalac Jupiter.  Ključna reč za Jupiter, koja je najveća naša planeta u Sunčevom sistemu, jeste ekspanzija. Ona donosi optimizam i sportski duh, pa se smatra da će naredna godina generalno biti vrlo pozitivna. Ono što može biti negativno jeste pojava nerealnog optimizma ili, pak, neodgovornosti, rekla je Gordana.

Pored ovih uopštenih karakteristika koje se odnose na samu godinu, postoje i specifičnosti koje su u vezi sa individualnim bioritamskim brojem. On se izračunava sabiranjem svih cifara datuma i meseca vašeg rođenja i svođenjem zbira na jednu cifru. Na primer: rođeni ste 12. 01. Vaš broj izračunava se na sledeći način: 1+2+1 = 4.

Sama 2019. godina je u broju 3 (2 + 1 + 9 = 12; 1 + 2 = 3), a udruživanjem sa vašim individualnim bioritamskim brojem, dobićete lični godišnji i broj i saznati šta vas očekuje u godini koja sledi.

Brojevi mogu da predvide našu sudbinu u 2019. godinu / Foto: pixabay.com

Bioritamska jedinica je u broju 4 - Od ove osobe se traži organizacija i odgovornost. Mora dosta da radi, ali, opet, i da obrati pažnju na svoje, kao i na zdravlje svoje porodice. Ne sme da rasipa i ono što nema.

Bioritamska dvojka je u broju 5 - Ova osoba neka se fokusira na sebe, na svoju promociju, na putovanja, ali neka dobro razmisli što se tiče potpisivanja nekih dokumenata. Ne sme se brzati, jer, “što je brzo - to je kuso”. Ko radi sa kompjuterima, može očekivati pogodnosti na poslovnom planu.

Bioritamska trojka je u broju 6 - Ključne reči su: porodica, dom, brak, rađanje dece. Može da dođe i do raskida i do sklapanja braka. Oni koji imaju dece, neka se malo s više fokusiraju na njih.

Bioritamska četvorka je u broju 7 - Ovde se može očekivati bukvalni rast i razvitak. Međutim, treba iskoristiti priliku da se neki odnosi raščiste, da se ne bi produžila karma. Ovo je pogodna godina za to, ali to ne znači da je duhovno laka. Kada bude teško, treba pribeći molitvi, meditaciji, šetnji u prirodi… To su neki lekovi.

Bioritamska petica je u broju 8 - Petica će doneti blagodeti, uspeh, ovi ljudi će ubirati plodove svoga rada, ali taj rad mora biti pošten. Ako nije pošten, to onda može da se iskomplikuje i da ne bude dobro po njih.

Bioritamska šestica je u broju 9 - Šestica ne treba da započinje ništa novo. Ovo je godina u kojoj bi ove osobe trebalo da završe sve što treba da se završi, ne treba ništa novo da započinju jer neće uroditi plodom, već će biti kratkog veka. Ako imaju neku nezavršenu papirologiju, ili, pak, odnose, neka to što pre reše.

Bioritamska sedmica je u broju 1 - Ovo je godina početka ili setve za sedmicu. Treba dobro razmisliti šta započeti, šta isprobati kod sebe. Tu je i vera u dobro i pozitivno. Možda nam se može učiniti da te vere neće biti početkom godine, ali treba biti strpljiv.

Bioritamska osmica je u broju 2 - Ove osobe neće doživeti mnogo velike promene sledeće godine. Ono što treba da rade jeste da se bave sobom, da više šetaju, da rade. Pisanje, pevanje ili bilo šta tome slično biće od velike blagodeti. Žene neka povedu računa o zdravlju, naročito o nervnom sistemu.

Bioritamska devetka u broju 3 - Jedna reč: sreća. Njima će sledeća godina biti nagrada za sve što su uradili u ovoj godini.

Šta vi očekujete u 2019. godini? Ostavite nam komentar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA