≫
Šta koristiti od pribora za jelo na formalnim večerama?
≫
Kao i uvek u vreme praznika, u jeku je sezona novogodišnjih prijema, korporativnih zabava i svečanih večera po luskuznim hotelima, formalinih večera po ambasadama. Da se ne biste osećali kao lik Džulije Roberts u filmu „Pretty woman“, podsetićemo vas čemu služe svi noževi, male i velike viljuške i kašike, kao i za koje jelo se koriste
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Vladimir
Meni je ovo sasvim normalno pošto slavim Srđevdan i vjekovima se ovako posluživalo. Baba je strogo držala do pravila viljuške, kašike...
Ja
Pomodarstvo