Pronašli smo najoriginalniji poklon za Novu godinu - i savršen je za sve koji vole hranu

KoVoli radost da deli?

  • 0

KoVoli.com veruje da je svaki novi dan povod da najdražim osobama pokažemo koliko ih volimo. Ljubav i zahvalnost ne izražavamo samo rečima, već i delima. Srećniji smo kada poklanjamo, radosniji smo kada usrećimo i najmanjim znakom pažnje.

Ako volite radost da delite i tragate za originalnim poklonom koji spaja sve ljubitelje dobrog ukusa, imamo sjajnu ideju. Evo kako da najdraže obradujete  i povedete na novogodišnje kulinarsko putovanje.

Foto: Promo

Poklon paket KoVoli špagete osmišljen je da prazničnu atmosferu začini novim ukusima i emocijama. U specijalnoj prazničnoj ambalaži nalaze se delikatesi kakve verovatno do sada niste okusili: čuveni italijanski špageti Pasta di Gragnano, a uz njih, kao poseban spoj, Parmigiano Reggiano di Montagna 993 – 13 mesi, iz Caseificio di Cavola, male porodične proizvodnje a čuvene medju poznavacioma.

Oznaku “Prodotto di montagna” ovaj tvrdi sir postavlja tik iznad ostalih parmezana jer se koristi mleko koje je rezultat planinske ispaše. Mislili smo na svaki detalj, pa i na to kako izrendati tvrdi sir. Odabrali smo WoodHolz rende za tvrdi sir od trešnjinog drveta. Savršen skandinavski dizajn i domaća, ručna proizvodnja - bićete zahvalni na takvom inventaru u Vašoj kuhinji. Autentičan šmek po kojem se pamti svaki zalogaj pruža nam Terra Creta, ekstra devičansko maslinovo ulje.

Foto: Promo

Nastalo je ceđenjem ručno ubranih plodova autohtone grčke sorte masline Koroneiki, iz prve berbe u geografski zaštićenom području Kolymvari na ostrvu Krit. Uzgoj maslina se i dalje vrši na tradicionalan kritski način, a zrele masline se cede kao što bi se kod nas dobijao domaći sok od višanja. Crni beli luk, crnogorski pršut i sušeni pradajz u maslinovom ulju zavodljivi su trio za igru ko voli, ko voli. Dobra hrana nas povezuje, i za zajedničke trenutke poručite KoVoli špagete poklon paket odmah.

KoVoli.com, kao mesto gde ljubitelji dobrog zalogaja pronalaze svoje savršenstvo, osmislio je i druge poklon pakete koje možete pogledati ovde. Osetite radost darivanja, budite drugačiji i kada poklanjate – neka i to bude autentično i neponovljivo.

KoVoli radost da deli?

(Telegraf.rs/ Aleksandra Ristović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA