Najbolji novogodišnji pokloni koje možete da kupite u poslednjem trenutku

Uoči novogodišnjih praznika, sa pažnjom smo izdvojili nekoliko veoma originalnih poklona - za svakoga, po nešto!

  • 0

Кoliko puta vam se desilo da u poslednjem trenutku krenete u lov na poklon za vaše voljene, pa umesto zamišljenog paketića završite sa glavoboljom? Ako je odgovor jednom, ili češće, na pravom ste mestu da ne ponovite grešku!

Uoči novogodišnjih praznika, sa pažnjom smo izdvojili nekoliko veoma originalnih poklona - za svakoga, po nešto!

ZA NAJMLAĐE

Po nepisanom pravilu, najmlađi se najviše raduju Novoj godini i poklonima, a uz neku od odevnih kombinacija iz kolekcije Santa lako mogu i da se preruše u Deda Mraza!

Foto: Promo

Da ugođaj bude potpun, ali i vaše dete aktivno, svetleće patike predstavljaće siguran pogodak.

A, kada roditelji požele da predahnu od jurenja, tu je i ogroman kamper dečjih omiljenih junaka – Partrolnih šapa, koje, osim brojnih funkcija, poseduje čak i lift.

Foto: Promo

ZA TINEJDŽERE

Ma koliko da je tinejdžeru teško izabrati idealan poklon, još je teže pogrešiti sa sve popularnijim letelicama na daljinsko upravljanje. Upravo tu „u igru“ ulaze dronovi, kojima ni vetar, a ni sneg, ne predstavljaju problem.

Foto: Promo

Zabava se, naravno, može dobiti i za manje novca. Ako vaš tinejdžer uživa u muzici, prenosivi zvučnik koji daje veoma veoma kvalitetan i snažan zvuk, mogao bi biti pun pogodak!

Foto: Promo

U iščekivanju lepših dana, odličan poklon bi bio i električni skuter, koji ima mogućnost puštanja muzike, a kome će se vaš tinejdžer zasigurno obradovati.

Foto: Promo

ZA ODRASLE

Trenutak za sebe, svakako, zaslužuju mame i tate, za koje bi nakon napornog dana idealno bilo zavaljivanje ispred Samsung TV ogledala. Ovaj smart uređaj reaguje na glasovnu komandu ili magični daljinski, te preko ultra HD ekrana, dijagonale 50 inča, emituje sliku kakvu do sada niste videli! Tako da, dok tate uživaju gledajući omiljene utakmice, mame se mogu ogledati i ulepšavati.

Foto: Promo

Ni ovde vas, naravno, ne uskraćujemo za povoljniji i jedan od najoriginalnijih darova – muzičku saksiju! Ma koliko zvučalo čudno, ovo je u isto vreme saksija, pijano koji se svira dodirom na listove, bežični zvučnik i noćna lampa sa 7 prelepih boja!

Foto: Promo

Ukoliko ste čuli da nekog od članova vaše porodice bole vrat i ramena i da se žali na lošu cirkulaciju, naročito sada, u ovim hladnim danima, masažeru koji pruža potpun osećaj ručne masaže, zasigurno će se obradovati.

Foto: Promo

Ukoliko vas ni jedan od predloženih poklona nije oborio sa nogu, budite sigurni da ih na sajtu Halo oglasa ima na hiljade. Započnite, na primer, pretragu u igračkama, nastavite među ljubimcima. Radoznalo tragajte u bilo kom smeru i budite sigurni - brzo ćete naići na nešto što zaslužuje mesto pod vašom jelkom.

Ako i dalje niste uspeli da pronađete idealan poklon, a želite nešto što će obradovati celu porodicu, naš predlog je da se uputite na zajednički zimski odmor.

Foto: Promo

(Telegraf.rs / PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA