"Svaku Novu godinu proslavljam u ovom klubu jer je provod legendaran i sve najlepše devojke su uvek tu" (FOTO) (VIDEO)

Ludi provod u novogodišnjoj noći je obavezan ako želite da vam Nova godina počne onako kako treba

  • 2

U moru ponuda brojnih klubova koji obećavaju nezaboravnu noć i odličan provod uvek se treba odlučiti za provereno dobro mesto, a šta može da bude bolje od kluba u samom centru grada.

Foto: Promo

Veoma mi je važno da u noći kada svi slave i kada su u gradu najveće gužve ne provedem noć u taksiju i u vožnji do nekog kluba tamo negde.

Odlučio sam da ove godine započnem 2019. u najboljem klubu gde me sigurno očekuje odlična usluga i prelepo društvo.

Foto: Promo

Pored vrhunske muzike, odličnog pića i provoda voleo bih da se osećam prijatno u društvu lepih devojaka. Zato smo se ja i drugari ove godine odlučili da ponovo odemo u klub Mr Stefan Braun.

Foto: Promo

Pored toga što nam do kluba ne treba da promenimo tri prevoza, lokacija je idealna iz bilo kog dela grada da dolazite, a i za vraćanje kući imate prevoz koji kreće sa više lokacija.

Foto: Promo

Već godinama dolazimo ovde vikendom, tako da znamo da možemo da očekujemo izvrsnu uslugu, pristupačne cene pića i odličnu muziku koju puštaju gostima dobro poznati DJ-evi.

Provod u novogodišnjoj noći u klubu Mr Stefan Braun je nešto što se ne propušta i što ne možete da dobijete ni na jednom drugom mestu.

Foto: Promo

Svima koji još uvek razmišljaju gde bi mogli da izađu i proslave doček 2019. godine, savetujem da požure u Mr Stefan Braun jer je ostalo jako malo mesta.

To ne čudi jer je tamo provod ubedljivo najbolji, a siguran sam i da tu dolaze najlepše devojke Beograda.

Foto: Promo

Cene su veoma pristupačne, a za All Inclusive trebate da izdvojite 55 evra za muškarce ili 45 evra za dame.

Cene stolova su takođe veoma povoljne, pa tako za visoko sedenje treba izdvojiti 70 evra po osobi, a flaša šampanjca dobija se gratis. Za tu cenu dobijate sva pića, osim onih premijum koja se dodatno plaćaju, ali verujte mi da je u ovom lokalu sve vrhunskog kvaliteta.

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo

Ukoliko vam je dosadilo klasično dočekivanje Nove godine, onda je Mr Stefan Braun pravo mesto za vas.

Iza imena stoji dugogodišnja tradicija i na hiljade zadovoljnih gostiju. Proverite zašto o dočeku Nove godine u ovom klubu svi godinama pričaju u superlativu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA