Njima ne treba ni ključ ni pajser: Sprečite lopove da vam ukradu auto uz pomoć ovog prostog trika

Često uzimamo brigu o našem automobilu zdravo za gotovo

  • 2

U najvećem broju slučajeva, auto dočeka svog vlasnika tamo gde ga je parkirao, ali se dešava i da auto nekih ljudi bude ukraden i to sve zahvaljujući novoj tehnologiji koja se zasniva na upotrebi specijalnog uređaja umesto nekadašnjeg ključa.

Svako malo čujemo da se desilo da su nekome ili obili ili ukrali automobil. Možete da izbegnete da se to desi i vama. Stručnjaci za bezbednost povećanje broja krađa pripisuju sofisticiranom načinu zaštite modernih automobila i digitalnoj konekciji sa automobilom. To što ne koristite ključ čini vas lenjim jer samo jednim klikom na dugme zaključavate auto i idete dalje,a li to dozvoljava lopovima da se petljaju sa tehnologijom kojom je opremljen vaš auto. Lopovima ne treba vaš ključ kako bi vam ukrali auto.

Moderni ključevi od automobila su od velike koristi lopovima kada žele da vam ukradu auto. Foto: Pixabay.com

Lopovi us sada sposobni da kopiraju kod vašeg automobila kada su blizu vas i uređaja kojim zaključavate auto. Kako biste sprečili da vam neko ukrade auto na ovaj način treba vam malo vremena jer je rešenje jeftino i brzo se realizuje.

Treba vam limena posuda za kafu u koju ćete da stavite privezak za ključeve i ostavite ga da odstoji preko noći jer ćete tako onemogućiti da vam lopovi ukradu signal i prate kod. Drugi korak jeste da privezak za ključeve umotate u aluminijumsku foliju i na taj način sprečite krađu signala.

Važnije vam je da budete sigurni i sprečite da vam neko ukrade vaš dragoceni auto, nego da se neko sprda sa vašim načinom zaštite kada vidi vaš privezak uvijen u aluminijumsku foliju.

(Telegraf.rs/apost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevo

    27. januar 2019 | 12:29

    Kakve veze ima privezak sa kljucevima privezak mogu i da bacim u kolubaru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA