≫ 

4 ključne stvari koje će se od večeras promeniti u vašem životu zbog punog krvavog Meseca

Tokom noći će se na nebu javiti "vučji" Mesec, a astrolozi upozoravaju na šta bi trebalo da obratite pažnju

  • 3

Pun krvavi Mesec se pojavljuje noćas oko pola četiri i imaće veliki uticaj na svaki horoskopski znak. Evo na šta bi trebalo da obratite pažnju, kako asrtolozi upozoravaju.

Pun krvavi Mesec u januaru je nešto posebno kada je horoskop u pitanju. Samo tada ga zovu još i "vučji" Mesec, jer ima jak uticaj na svaki horoskopski znak.

Naime, poznato je da se pun Mesec javlja kada su u istoj ravni Zemlja Mesec i Sunce, koje mesecu daje potpuno obasjanje, a kako je Mesec jako blizu Zemlje onda se manifestuje kroz krvavi odsjaj.

Foto: Tanjug/AP

Evo kako će tačno "vučji Mesec" uticati na vas u kojoj sferi života.

Promena: 

- Pun Mesec je nešto što počinje, ali se i završava, odnosno prolazan je i tako sa sobom donosi dubinske promene u svim aspektima života. Kako će se uticaj ovog Meseca osećati do kraja godine, onda je važno da se opredelite za otpočinjanje novih poslova, ljubavnih veza, zdravih navika i zaista se popnete "na svoj voz sreće".

Svest:

- Kada skrivena situacija izađe na svetlost dana, onda je razjašnjenje događaja neminovno. Napokon ćete shvatiti kakav je zaista svet oko vas i kako možete da se uklopite u to. Istina je ono što je važno da znate jer jedino tako možete praviti dobre izbore.

Foto: Pixabay.com

Energija:

Pun krvavi Mesec će doneti daleko veću energiju ženama nego muškarcima. Dame će biti gotovo razuzdane, pa bi trebalo obratiti pažnju na ljubavni aspekt svakog horoskopskog znaka. Može se iskoristiti ova energija da se izgradi potpuno nov način života, ali razmislite da li to zaista želite.

Duhovnost:

Vukovi su u astrologiji viđeni kao učitelji, nastavnici, predavači, oni koji drže lekcije. Ukoliko želite da naučite nešto novo o životu i da stičete iskustva slušajući druge, onda je sada pravo vreme za to. Nikako ne bi trebalo zanemariti dubinu značenja onoga što vam nameće krvavi Mesec, jer bi bilo moguće iskoristiti svu njegovu snagu da se dopre do najtananijih delova ličnosti.

(Telegraf.rs / honey.nine.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂

    20. januar 2019 | 13:43

    Super. Večeras imam da izadjem u grad da me neka prsata napastvuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA