Taman što ste skockali svoj životni kutak, ali ipak...

Kupili ste stan, mesecima ste brižljivo birali nameštaj, uklapali detalje sa bojom zidova. Taman kada ste pomislili da ćete napokon da uživate u toplini svog novog doma, osetili ste neprijatan miris buđi koji je počeo da vam smeta

  • 3

Neželjena pojava zvana vlaga nastanila se i uprkos modernoj izolaciji, proširila se u vidu crnih mrlja u uglovima prostorija ili na rubovima kabina za tuširanje što je već siguran znak nastanka gljivica.

Naizgled beznačajan problem može se pretvoriti u pravu noćnu moru i dovesti do neželjenih posledica poput kašlja, bronhitisa, upale pluća, astme i drugih bolesti disajnih organa. Kako bi izbegli ozbiljne zdravstvene probleme i obezbedili prijatan boravak u vašem domu, potrebno je da na kvalitetan način trajno rešite problem sa vlagom i to korišćenjem najsavremenijih industrijskih mašina i tehnologija koje primenjuje Vlagostop.

Foto: carlpenergy via StoolsFair / CC BY

Vlagostop raspolaže stručnim tehničkim timom koji radi sa više od 20 mašina najnovije generacije američke proizvodnje za borbu protiv vlage. Uspešno rešavanje problema sa vlagom sada je dostupno širom Srbije i to po izuzetno povoljnim cenama. Neželjeni podstanar vašeg doma će vam u kratkom vremenskom periodu zauvek reći zbogom uz pomoć Vlagostopa koji će vlagu apsolutno izvući iz vaših prostorija čineći ih ponovo prijatnim i ugodnim.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    23. januar 2019 | 17:40

    Haha,neki naucnici!!!

  • KND

    24. januar 2019 | 08:22

    Ko nije imao ovaj problem ne zna koliko je gadno. Kod mene konacno reseno.

  • Marija

    23. januar 2019 | 19:19

    Odlicna saradnja sa Vlagostopom. Jako smo zadovoljni. Zaista su za svaku preporuku, a i momci su divni, fini, kulturni ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA