≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Ko će imati najgori mesec u životu, a koga čeka 28 dana iz snova

Pogledajte šta vas sve očekuje u narednom mesecu

  • 0

Sa početkom Nove godine, očekuju nas i nove i dobre prilike, a evo šta su nam za mesec februar predvideli astrolozi u novom mesečnom horoskopu.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto ilustracija: Shutterstock

POSAO: Možda će na vas poslovno uticati vladar Mars u lošem odnosu na Saturn, raspoloženi ste, kao i uvek ali je najvažnije da izdržite trenutnu nemaštinu koja vas pogađa. Bez straha, nije to nemaština beskućnika, već mnogo manje novca na koji ste naučili. Ovde su naglašena kroz aspekt dugovanja, pritiskaju vas oni koji su vam navodno ,,pomogli”. Da biste se oslobodili tog duga ipak ćete sačekati kraj meseca. Oni koji imaju manje problema mogu očekivati pomoć prijatelja, nekog ko je na funkciji, položaju, neko ko može da vas protežira. Oni koji se bave poslovima prodaje, trgovine, turizma trebada iskoriste ovaj mesec posebno povoljnim danima kao što je ponedeljak i sreda.

LJUBAV: Mars planeta vaš vladar, tranzitira prvim poljem ličnosti i fizičkog tela. Ovnovi koji su u braku ili dužoj vezi imaće bolje razumevanje od strane partnera. Partner će imati strpljenje za vašu energičnu prirodu, iako je Mars planeta koja donosi nemire, zbog dobrog aspekta sa Jupiterom doćiće do poboljšanja odnosa i duhovne povezanosti. Neki od slobodnih pripadnika ovog znaka biće u fazi da se vrate staroj ljubavi. Slobodni Ovan koji ima naglašene fiksne znake u svom natalnom horoskopu, nije dobro da se vrate bivšim vezama, jer će se stvoriti još veći antagonizam. Slobodne dame u ovom znaku mogu upoznati muškarca koji je ambiciozan, spreman da uradi sve za svoju lepšu polovinu. Iskustvio i snalažljivost su osnovne osobine slaganja dvoje zaljubljenih.

ZDRAVLJE: Gornji deo tela osetljiv. Pokušajte da sebe sačuvate hladnog vremena, vetra, preteranog trošenja na poslu ili kućnim poslovima. Koristite proizvode meda.

Na sledećoj stranici saznajte šta sve u februaru očekuje Bikove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA