Frizura je odaje: Njena kosa će vam reći šta očekuje od vas u vezi, a šta je spremna da vam da

Svaki deo našeg tela otkriva ponešto o našoj ličnosti

  • 1

Ukoliko posmatrate neku osobu i želite da saznate nešto više o njoj na osnovu njenog izgleda, trebalo bi da znate kakvu tajnu krije njena frizura.

Dužina kose ima mnogo veće značenje nego što ste mogli i da zamislite, pa vam zato može pomoći da saznate nešto više o ličnosti neke žene koja vas zanima.

Kratka kosa

Foto: Pixabay.com

Žene koje furaju ovakvu frizuru su veoma živahne i mladog su duha. One su prirodne vođe, nisu zahtevne pa svi vole da su u njihovom društvu. Veoma lako se prilagođavaju promenama i veoma su bezbrižne. Imaju dosta odličnih ideja i veoma su raspoložene da ih dele. U tom smsilu, žene sa kratkom kosom su uticajnije nego što to i same misle.

Bob frizura

Foto: Pixabay.com

Ova frizura lagano pokriva uši i ne dodiruje ramena. Ove žene su imaju stila, privlače mnogo muškaraca koji imaju romantičnih tendencija, ali se neće lako skrasiti pored nekoga. To je sve zbog njiihovih visokih standarda koji su u kombinaciji sa njihovom željom da ostvaruju svoje snove i uvek dobiju ono što žele jer su uporne. Ovakve žene imaju dosta samopouzdanja i veoma su nezavisne.

Kosa do ramena

Foto: pixabay.com

Prirodne su šarmerke, svi ih vole i imaju dosta prijatelja. Lako se snalaze u svakoj sitzuaciji i sve to sa dosta stila. Imaju jaku ličnost, ali neka vas to ne obeshrabri jer su one veoma entuzijastične po pitanju svega.

Duga kosa

Foto: Pixabay.com

Tokom istorije duga kosa je bila simbol moći. Zbog toga su žene dug ekose bile smatrane vešticama, veoma msitičnim ili misterioznim ženama. Nemojte da se iznendaite ako se nađete očarani njenom magijom. Sva njena energija krije se u kosi. Ona veruje svojim instinktima i to sa odličnim razlogom. Taj osećaj u stomaku je nikad nije prevario s toga će ga uvek slušati.

(Telegraf.rs/apost.com9

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA