≫ 

Omiljeni proizvod Luke Dončića bez koga ne može da zamisli dan sada je dostupan i u Americi (FOTO)

"Ludi za Poli" je armija potrošača od Skandinavije do Sredozemlja, a ovaj jedinstveni proizvod dostupan je čak i u dalekom Dubaiju

  • 3

"Perutnina Ptuj" je svoje poslovanje odnedavno preusmerila i na američko tržište, u skladu sa strategijom kreativne internacionalizacije poslovanja. Sada je najprepoznatljivija pileća kobasica u jugoistočnoj Evropi - Poli, dostupna i "preko bare".

Poli je prva pileća kobasica na evropskom tržištu i sinonim za posebne kobasice još od 1974. godine.

Danas je ova kobasica međunarodni bestseler.

"Ludi za Poli" je armija potrošača od Skandinavije do Sredozemlja, a ovaj jedinstveni proizvod dostupan je čak i u dalekom Dubaiju.

Luka Dončić, Poli; Foto: Promo

Poli brojnim inovacijama i originalnim varijacijama osvaja srca sve brojnijih potrošača. Poli je tako postala prva kobasica za mazanje, postala oštra konkurencija viršlama, a kroz proizvod Poli Hammy predstavila se i kao pileća šunka sa čak 90% čistog pilećeg mesa.

Proizvodnja pilećih kobasica i viršli robne marke Poli u američkom gradu Čikagu je uspostavljena uz sveobuhvatnu pomoć stručnjaka iz "Perutnine Ptuj".

- Za proizvodnju u Americi se upotrebljavaju začinske mešavine po originalnoj recepturi, koje pripremamo u Ptuju i šaljemo u Ameriku. Do kraja februara omiljena evropska kobasica će naći svoje mesto u 1750 trgovina širom Amerike - potvrđeno je iz ove kompanije.

Luka Dončić; Foto: Promo

PRVA AMERIČKA POLI ZA NJENOG NAJPOZNATIJEG AMBASADORA, VELIKOG LUKU DONČIĆA

Prve posebne kobasice i viršle robne marke Poli proizvedene u Americi otišle su u ruke njenog najpoznatijeg ambasadora, NBA zvezde Luke Dončića.

Zvezda NBA, Luka Dončić koji je i najpoznatiji ambasador ovog brenda, prvi je isprobao Poli viršle i posebne kobasice Made in USA.

O tome kako je baš on postao ambasador  iz kompanije poručuju:

- Mora biti kao Poli: originalan, mladalački, duhovit i ambiciozan, a isto tako popularan i prepoznatljiv. Poli je uspela – povezala se sa košarkaškim virtuozom Lukom Dončićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jaa

    14. februar 2019 | 18:03

    On ako to jede ikad, ja bio pas. Ima milione da jede smeće od hrenovki, ma kako dobro začinjene i lijepo upakovane

  • Zoran

    14. februar 2019 | 20:26

    On nikad nije ni probao to.....vrhunski sportisti to ne jedu!

  • Mirko

    14. februar 2019 | 21:03

    Salame ko to jede vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA