NEDELJNI HOROSKOP: Nekoga očekuje posao iz snova, a nekoga ostvarenje ljubavnih fantazija

Pripremite se za savršenu nedelju koja je pred nama

  • 2

Ne može da bude bolje kada nam ovakvu nedelju najavi novi nedeljni horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto: Shutterstock

Pred vama je povoljan period u kojem ćete dobiti ponudu da nešto kupite ili prodate. Na polju ljubavi vas očekuje povratak komunikacije sa osobom iz prošlosti. Na polju zdravlja vasočekuju manji problemi sa disajnim putevima. Ako ste do sada imali bilo kakve tgobe vezane za astmu, moglo bi da dođe do komplikacija.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Bikove

BIK

Foto: Pixabay, Shutterstock

Očekuje vas piliv novca tokom narednog perioda a i pozabavićete se nekim važnim poslovnim pitanjima. Možete da očekujete stabilnu situaciju na polju ljubavi. Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da imate veće probleme. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim nestabilnostima vezanim za varenje.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Blizance

BLIZANCI

Foto: Shutterstock

Povedite računa o mogućim problemima na polju posla, zbog loše koncentracije pravite greške. Ljubavna situacija vam je promenljiva i vi se osećate veoma ranjivo. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa glavoboljom, moguć je osećaj malaksalosti kao i problemi povezani sa centrom za ravnotežu i nervnim sistemom.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Rakove

RAK

Foto: Pixabay, Shutterstock

Potrudite se da tokom ove nedelje ne donosite važne odluke na polju posla. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate neku tajnu ljubavnu vezu. Na polju zdravlja ćete biti podložni problemima sa nogama, postoji sklonost ka oticanju kao i mogući problemi sa izbacivanjem vode iz organizma. Posavetujte se sa vašim lekarom.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Lavove

LAV

Foto: Pixabay, Shutterstock

Na poslovnom polju sve ide stabilnim tokom, nemate veće probleme tokom ove faze. Kada je u pitanju ljubav veoma ste nonšalantni i opušteni, verujete svom partneru. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ne biste trebali da očekujete nove tegobe. Ako postoji nešto što vas muči od ranije, imaćete mogućnost da taj problem rešite.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Device

DEVICA

Foto: Shutterstock

Pred vama je period u kojem ćete imati neke poslovne promene koje vas neće preterano obradovati. Kada je u pitanju polje ljubavi osećate zahlađenje prema partneru. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa zubima, pa bi bilo dobro da na vreme posetite stomatologa radi redovne kontrole. Posvetite se svom zdravlju.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Vage

VAGA

Foto: Pixabay, Shutterstock

Možete da očekujete da će tokom ove nedelje sreća biti na vašoj strani kada je u pitanju posao a dolaze vam i lepe vesti iz inostranstva. Na polju ljubavi vas očekuje avantura. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete da ćete imati puno energije u sebi i da ćete uspeti da dođete do poboljšanja u odnosu na prethodni period.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Vage

ŠKORPIJA

Foto: Shutterstock

Imaćete mogućnost da ostvarite dodatnu zaradu koja će vam biti značajna. U ljubavnom smislu se vide komplikacije zbog nekih sumnji i nepoverenja koje vas proganja. Na polju zdravlja vas očekuju hronični problemi vezani za urogenitalni trakt kao i moguće tegobe vezane za probavu i debelo, kao i slepo crevo.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Strelac

STRELAC

Foto: Shutterstock

Pred vama je period u kojem ćete uspeti da otvoreno razrešite neke konflikte na poslu. Na polju ljubavi vas očekuje povoljna faza jer će vam partner biti posvećen. Kada je u pitanju polje zdravlja moguće je da ćete imati manje tegobe, da će vas mučiti bubrezi ili problemi sa bešikom. Posavetujte se sa vašim lekarom.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Jarac

JARAC

Foto: Shutterstock

Moguće je da ćete biti pod stresom zbog velikog broja obaveza koji vas očekuje u narednom periodu. Možete da očekujete da ćete na ljubavnom planu imati neki zastoj. Kada je u pitanju zdravlje bićete podložni problemima zbog pada imuniteta, loše krvne slike kao i zbog stresa. Potrebno je da više brinete o sebi.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Vodolije

VODOLIJA

Foto: Shutterstock

Ne biste trebali da se mnogo brinete oko posla jer je pred vama jako dobar period. Ljubavna strana vam je odlično prikazana a ako ste slobodni očekuje vas nova veza. Na polju zdravlja odlično stanje, ako se bavite sportom osećate se sve bolje i možete da očekujte da ćete se vratiti veoma brzo u fomu i kondiciju.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Ribe

RIBE

FOTO: Pixabay

Pred vama je povoljna faza u kojoj ćete imati mogućnost da razrešite neke dileme na polju privatnog posla. Možete da očekujete da ćete na ljubavnom polju imati nke stresove. Kada je u pitanju zdravlje, problemi sa organima za varenje su naglašeni kao i problemi vezani za grudni koš pa o tome povedite računa tokom ovog perioda.

www.astrousluge.com

Astrolog: Ruža Ružanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalibor

    9. mart 2019 | 23:20

    Ekstra su potrefili horoskop za raka, imam problema sa oticenjem noge i to treće, često mi otiče previše u toku dana

  • Ribe-Ribe

    10. mart 2019 | 00:10

    Baš sve tačno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA