Večeras nas očekuje nesvakidašanja pojava na nebu koja će svakom znaku poremetiti ljubavni život u narednih nekoliko meseci

Život čine male stvari i momenti koji vam oduzimaju dah

  • 4

Večeras ćemo biti svedoci nesvakidašnje pojave na nebu kada Sunce u Ribama prelazi u Jupiter koji je u Strelcu, a sve se to dešava za vreme vladavine Riba i dok je Merkur retrogradan.

Pored toga osetićemo i uticaj Marsa koji je u Biku i nalazi se u liniji sa Saturnom u Jarcu. Iako ovi tranziti prolaze za jedan dan, ovo je jedinstvena pojava jer se Sunce samo sada nalazi u kvadrantu sa Jupiterom.

Foto: Pixabay/StockSnap

Sunce u Ribama je ono koje nam donosi emocije i ranjivost. Ono želi da se povežemo sa našim srcem i osetimo sve emocije onako kako treba. Ako ne želimo da provodimo vreme sa našim emocijama i da se sa njima družimo, sada je vreme da to uradimo. Treba da budemo povezani sa svetom oko nas i da živimo u skladu sa nama samima i sa ostalim ljudima koji su nam dragi.

Jupiter je planeta koja nas nagoni na istraživanje, rast i sticanje. Kako je najveća planeta solarnog sistema, on čini da sve izgleda mnogo veće. U Strelcu, on nas pokreće da putujemo, radimo na karijeri, ostvarujemo naša očekivanja vezana za život, ali i za naše veze.

Ovo je period kada ćemo se preispitivati o svemu i svačemu, kada ćemo se baviti našim mišljenjem o nama i tome gde se sada nalazimo. Uvidećemo gde grešimo u poslu i ljubavi i tražićemo rešenje za situaciju koja nam se ne dopada.

Tu nije kraj jer imamo i Mars u Biku i Saturn i Jarcu. Mars je planeta akcije i ambicije, a sada je prizemljen i stabilniji je u Biku pa ćemo donositi bolje i promišljenije odluke.

Foto: AP/Tanjug

Saturn je gospodar vremena i karme, planeta koja pazi na tajming svega i koja nas podseća na to koje su nam granice, čak i sa ljudima koje volimo. Bik je tu zadužen da se postara da se krećemo sporo i oprezno.

Sve ove planete zajedno, podsećaju nas da postoji neki problem koji nam je blizu srcu i koji moramo da rešimo ne bismo li nastavili dalje, ali moramo da se krećemo polako jer je sve to deo nečeg velikog što nam ide u susret. Sada sve što treba jeste da vežbamo naše granice, ali i da verujemo tom božanskom tajmingu.

Zahvaljujući specifičnom položaju Sunca tokom ovog perioda imaćemo momenat prosvetljenja. Moraćemo da donesemo neke odluke i smislimo da li ćemo da progovorimo našu istinu ili ćemo je i sami poslušati. Život je divan, a na nama je da uzmemo učešća u njemu.

Ponekad trebamo da sednemo na rezervnu klupu i da prihvatimo da prosto sada nije savršeno vreme za nešto. Ima i onih momenata kada nam se i život i ljubav i mi sami srede tako da možemo samo da se osmehnem o i prihvatimo ih takve kakvi su.

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA