4 horoskopska znaka kojima stižu pare tokom retrogradnog Merkura

Ništa ne može da nam napravi haos od života kao retrogradni Merkur

  • 4

Mart mesec ostaće nam urezan u sećanju kao mesec kada je Merkur bio retrogradan i pomrsio nam konce na sve strane, gde god da smo se okrenuli i krenuli.

I dok je nekome zakomplikovao posao, nekome pomrsio konce u ljubavi ima i onih kojima je doneo profit. Ovi horoskopski znaci izaći će iz marta bogatiji za mnogo novca zahvaljujući upravo retrogradnom Merkuru.

Blizanci

Foto: Shutterstock

Osećate se motivisano kad je u pitanju poslovni segment. Poželećete da dostignete zvezde i vidite koliko uticaj možete da ostvarite, ali ćete se pitati da li je vaš pristup dobar. Ukoliko osetite da vas nešto usporava na vašem putu, to vas univerzum podseća da malo usporite i sačekate da se kockice malo slože pre nego nastavite dalje.

Vaga

Foto: Shutterstock

Ovo je period kada se situacija na poslu zakuvava pa Sunce baca svetlo na vas tako da će vas poslodavci i kolege videti u potpuno drugačijem i boljem svetlu. Ukoliko se osećate anksiozno u ovom periodu, možda univerzum samo želi da vas malo prodrma i izbaci ih kolotečine u koju ste upali. Sada nije vreme da napuštate ili započinjete novi posao, ali obratite pažnju na vašu intuiciju kako biste znali u kom pravcu da se krećete dok je Merkur retrogradan.

Vodolija

Foto: Shutterstock

Ukoliko ne budete mogli da držite stvari pod kontrolom u ovom periodu, moći ćete sao da stojite i gledate kako se sve raspada. Ukoliko želite da povećate vaše prihode, ovo nije najbolje vreme za to jer će se dogovori stalno menjati. Pokušajte da pazite na vaše finansije i razmislite dobro na šta trošite novac. Ovo može da bude veoma dobar i isplativ period za vas ukoliko pokušate da sredite vaš novac i budžet. Kada retrogradnost prođe, ubiraćete plodove vašeg rada.

Ribe

Foto: Shutterstock

Merkur će vas posebno terorisati u ovom periodu pa ćete imati više tehničkih poteškoća i muka sa uređajima. Ukoliko imate velike projekte za posao, nemojte ih sada pokretati. Ovaj period može da bude veoma povoljan za vas jer ćete moći da reorganizujete vaš budžet i lepo isplanirate sve troškove. Odvojite malo vremena za sebe, da meditirate i opuštate se. Povucite se korak unazad i ponovo razmotrite vašu karijeru i novac koji zarađujete. Videćete stvari iz novog ugla i bićete spremni da razvalite kada retrogradni period prođe.

(Telegraf.rs/bustle.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA