≫ 

3 horoskopska znaka koja će ove nedelje moći apsolutno da uživaju

Sreća je tokom narednih dana samo na njihovoj strani

  • 4

Naredna nedelja će svakako biti zabavna jer se mart završava i to donosi nove zvezdane konstalacije. Ipak, tri horoskopska znaka će moći apsolutno da uživaju u lepoti življenja.

Sunce je već neko vreme u Ovnu, ali ono što je karaketristično za narednu nedelju je da će 28. marta Merkur da se vrati u svoju redovnuputanju.

Ovakvo stanje na nebu će posebno da se odrazi na ova tri znaka i to na najlepši mogući način.

Foto: Shutterstock

Ovan

Osećaćete se kao na tronu i to vam jako prija.

Sunce u vašem znaku sve više i više pozitivno utiče na vaša osećanja, a naročito će to biti izraženo kada Merkur više ne bude retrogradan. Sve će vam ići od ruke i poslovi će se odigravati glatko, a tome treba da se radujete. Velike su šanse da će vam se mnogo podići samopoštovanje i tada ćete videti ko oko vas to može da podnese, a ko je pomalo ljubomoran. Sunce je u vašoj prvoj kući i to vam omogućava da rastete na ličnom planu. Zaslužujete zahvalnost drugih ljudi, kao i pohvale za vaš rad i imate svo pravo ovog sveta da se ponašate kao da hodate nebom.

Direktni Merkur će vam pomoći sa komunikacijom, ali će Venera ući u vašu dvanaestu kuću duhovnosti, pa ćete biti ponekad povučeni, odnosno trebaće vam malo više vremena da se otvorite suprotnom polu.

Foto: Shutterstock

Lav

Osećate ogromnu količinu spontatosti i spremni ste za novu avanturu.

Sada kada Merkur više nije retrogradan, napokon ćete imati priliku da osetite Sunčevu energiju koja je u vašoj devetoj kući avanture i filozofije. Pravo je vreme da se oslobodite svih svojih stega i da se prepustite iskrenom uživanju u životu. Vreme je za velike planove. Ali pre nego što se bavite na njih okupite svoje najbolje drugove i otiđite na neko uzbudljivo putovanje. Ne bi bilo loše da posetite festinaciju na kojoj do sada nidste bili. Učenje o novimkulturama, ali i čitanje novih knjiga će vam pomoći da se maksimalno opustite.

Čak ćete i u vezi imati više prostora za intimu, pa ne bi bilo loše da to iskoristite na najromantičniji mogući način. Otvorite svoje srce i prepustite se Veneri koja je u vašoj osmoj kuću spiritualnog seksa.

Foto: Shutterstock

Strelac

Vi prosto sijate i to se može primetiti gde god da se pojavite.

Kreativnost prosto teče kroz vaše vene i ništa ne može da vam bude prepreka u stvaranju novog i neponovljivog. Sada kada Merkur više nije retrogradan možete da se opustite i da stvarate svom svojom snagom i duha i tela. Važno je i da ćete napokon odlučiti da progovorite o stvarima koje su vas mučile. Tako ćete samo na efikasan način rešiti sve probleme i otkloniti teret koji već neko vreme nosite na svojim plećima. Takođe, vaše unutrašnje dete će se potpuno osloboditi i vi ćete pokazati apsolutnu želju za igrom koju niko neće moći da zaustavi.

Venera se šunja kroz vašu petu kuću doma i porodice, pa ćete se skoncentisati na to da sa najmilijima provedete što kvalitetnije vreme. Na taj način ćete ispuniti i sebe i njih.

VIDEO: Pet horoskopskih znakova koje čeka neverovatna 2019. godina

(Telegraf.rs / elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    25. mart 2019 | 20:42

    Cele godine svi uzivaju,neko manje neko vise,a mi device nikako da imamo uspesnu nedelju😄😄😄

  • Jelena

    25. mart 2019 | 20:34

    Strelcevi su postali podmukli. Treba ih se cuvati

  • J

    26. mart 2019 | 19:24

    Hvala Bogu,nesto i za strelce!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA