≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL: Saznajte kome će se sreća osmehnuti kada je reč o ljubavi, a ko će napredovati u poslu

Čini nam se da nam april nikada brže nije došao kao ove godine.

  • 0

April mesec će prema prognozi mesečnog horoskopa biti veoma zanimljiv mesec.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto: Shutterstock

Posao: I pored brojnih retrogradnih aspekata, vi ćete uspeti da ostvarite zacrtane poslovne ciljeve, najviše zbog toga što će sreća biti na vašoj strani. Sekstil Merkura i Saturna donosi vam značajne poslovne kontakte i šanse koje će se otvarati jedna za drugom. Međutim, kada je reč o finansijama, ovo će biti prilično težak mesec za vas. Retrogradni Jupiter će stvoriti brojne probleme sa novcem, a Merkur u vašem znaku će to pojačati. Očekujte novčane gubitke. Ukoliko planirate neku novčanu investiciju savetujem vam da sačekate naredni mesec, koji će biti povoljniji. Period od 10. do 16. aprila je dobar za promenu posla.

Ljubav: Petog aprila će nastupiti Mlad Mesec u Ovnu koji će doneti potrebu za novim početkom, a to će osetiti i slobodni i zauzeti Ovnovi. Ovnovi koji su već duže vreme nezadovoljni odnosom sa partnerom doneće odluku da prekinu taj odnos, dok će Ovnovi koji su zadovoljni rešiti da naprave naredni korak u vezi ili braku – početak zajedničkog života, veridba ili proširenje porodice. Krajem meseca će pod uticajem Retrogradnog Saturna isplivati tajne i problemi iz prošlosti, šta će imati negativan uticaj na vašu vezu ili brak. Slobodni Ovnovi mogu da očekuju početak veze sa dosta starijom osobom.

Zdravlje: Mogući su problemi sa cirkulacijom, posebno u nogama. Pod uticajem Merkura u konjukciji sa Neptunom očekujte probleme sa hormonima, a ako ste već imali probleme sa štitnom žlezdom, savetujem vam da što pre posetite lekara.

Na sledećoj stranici saznajte šta sve u aprilu očekuje Bikove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA