≫ 

Retrogradni Jupiter od 10. aprila svim znakovima okreće život naopačke - pogledajte šta vas sve čeka do 11. avgusta

Retrogradni Jupiter će udariti svom snagom, a evo šta to znači za vaš horoskopski znak

  • 2

Ukoliko ste se umorili od retrogradnog ciklusa, moramo vas razočarati - još nije gotovo. Stiže nam retrogradni Jupiter i evo šta to znači za vaš horoskopski znak.

Odmah posle retrogradnog Merkura dolazi nam retrogradni Jupiter. Ali, to ni blizu nije isto.

Naime, retrogradni Jupiter će pokazati da ovaj planetarni ciklus i ne mora da bude negativan. Ova planeta označava sreću i obilje.

Evo kako će retrogradni Jupiter, koji ulazi u Strelca 10. aprila i ostaće tu do 11. avgusta, uticati na vaš horoskopski znak.

Ovan

Napokon vidite stvarni svet oko sebe.

Postoji toliko mnogo prilika za vas u spoljašnjem svetu. Ne zaboravite da je život samo jedan. Retrogradni Jupiter je tu za vas da vas podstakne da raširite svoja krila i da istražite horizonte. Iskoristite svaki dan najbolje što možete.

Bik

Foto: Pixabay, Shutterstock

Istražujete lepotu svoje neranjivosti.

Potpuno spajanje sa drugom osobom vam crpi energiju, ali bi bilo lepo sa vaše strane da priznate da nešto pozitivno stoji iza svega toga. Retrogradni Jupiter je tu da vam pomogne da dublje zaronite u svoje emocije i da napokon pomognete sami sebi.

Blizanci

Stičete znanje kroz vaše partnerske odnose.

Da li vidite sebe u nekome drugom? Retrogradni Jupiter je tu da vam predoči potpunu drugu perspektivu vas samih. U ovom trenutku partnerski odnosi imaju veliki značaj u vašem životu. Ukoliko ste sami, ovo je vreme kada možete upoznati svoju srodnu dušu.

Rak

Radosni ste tokom celog dana i to je dobro.

Razmislite za čim vam um i duša žude i na to se usmerite. Toliko je sati u toku jednog dana, a retrogradni Jupiter vam pomaže da svakodnevno proširujete svoj um i da stvarate obilje iz sata u sat u toku svog života.

Lav

Foto: Pixabay, Shutterstock

Uživate u svojoj jedinstvenosti i svima je prikazujete.

Nema ničeg boljeg nego biti stvaran u svojoj autentičnosti, a retrogradni Jupiter je tu da probudi vaše do sada pospano dete u vama. Razmislite šta vas to najviše raduje i shvatite da je ljubav prema sebi najbolja ljubav na svetu. Mogućnosti su neograničene.

Devica

Istražujete dubine svoje duše.

Dom je tamo gde vam je srce. Razmislite o tome šta vas tačno čini sigurnim. Možda je to upravo vaše vaspitanje i način na koji ste odgajani. Retrogradni Jupiter je tu da vas podseti koliko ste blagosloveni. Tu je i da vam kaže da nikada ne treba da zaboravite ko ste zapravo.

Vaga

Istražujete koliko vam je znanje i sposobnosti.

Razmislite o tome šta vas mentalno stimuliše. Deo vašeg spiritualnog odrastanjaje vezan za učenje i učestvovanje u svakodnevnom životu društvene zakjednice u kojoj ste. Retrogradni Jupiter je tu da vam da gomilu novih mogućnosti i prigrabite ih.

Škorpija

Foto: Pixabay, Shutterstock

Usklađujete se i duhovno i finansijski.

Toliko umete da uživate u novcu da toga pod hitno treba da postanete svesni. Retrogradni Jupiter će uperiti sve reflektore u vas i bićete na pravoj pozornici života. Iskoristite blagodeti koje su vam date još po rođenju. Budite samo ono što jeste.

Strelac

Vi ste pokretni entuzijazam.

Šta se sve nalazi na vašoj listi želja? Vaša vladajuća planeta je sada retrogradna i to baš u vašem znaku. To će vam omogućiti da upijete mnoštvo novih iskustava i da se upustite u neke nove poduhvate koji će vam doneti samo i isključivo zadovoljstvo.

Jarac 

Istražujete svoju podsvest.

Zapitajte se ko ste vi i šta ste vi kada nema baš nikoga oko vas. Ratrogradni Jupiter je tu da vam ostvari sve vaše snove i da vas približi sposobnostma koje već imate. Zapamtite da ste beskrajno biće koje nema granice. Ne budite sam sdvoj rob.

Vodolija

Foto: Pixabay, Shutterstock

Vaše želje će se konačno ostvariti.

Vreme je da pokrenete revoluciju. Retrogradni Jupiter je u vašoj 11. kući prijateljstva, druženja i zajedničkih ciljeva. Ispitujete svoju pripadnost zajednicama koje su vam bliske i to je u redu. Tako ćete ostaviti trag u svetu.

Ribe

Otkrivate misiju svog života.

Setite se šta ste to želeli da budetet kad porastete. Bez obzira što imate strah od neuspeha, sada ćete se osećati moćno. Retrogradni Jupiter je tu da vam obasja poslovni život i da vas učini uspešnim. Nemojte se plašiti ni da budete lider jer je možda upravo to ono što vam je potrebno.

VIDEO: Osobine koje čine ženu Ovna neodoljivom

(Telegraf.rs / elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA