≫ 

3 horoskopska znaka kojima pun Mesec u Vagi donosi priliku kakva se pruža jednom u životu

Ove godine Mesec je pun u znaku Vage po drugi put

  • 4

Pun Mesec neće svima doneti podjednako dobre vesti, već će neki horoskopski znaci ubirati plodove više od drugih.

Prvi pun Mesec u Vagi desio se 20. marta baš na dan prolećne ravnodnevnice, a sada je još i snažni Uran u celoj kombinaciji dao svoj doprinos. Ova 3 horoskopska znaka imaće najbolji pun Mesec u Vagi tokom 2019. godine.

Blizanci - imaćete pregršt epifani momenata

Foto: Pixabay, Shutterstock

Pun Mesec obasjaće vašu petu kuću romanse, dece i kreativnosti pa neki od vas mogu da donesu odluku da naprave korak napred kada je u pitanju ljubav. Za sve vas koji niste u vezi, ovaj mesec može da donese nepredvidive događaje koje ste tako strpljivo čekali da se dese. Pobunjenik Uran će se umešati u vaše stvari, pa očekujte neočekivano.

Vaga - za tango je potrebno dvoje

Foto: Pixabay, Shutterstock

Žurka za pun Mesec kod vas? Ovaj pun Mesec nosi vaše ime! Pored toga što ćete osetiti udar neverovatne energije, možda osetite i elektičnu kulminaciju, više ćete biti svoji i više ćete se dati drugima. Da li vam treba malo više samopouzdanja? Trebate li da budete malo predusretljiviji prema sebi? Zapamtite, drage Vage, vi ste sami sebi ogledalo.

Vodolija - Carpe Diem

Foto: Pixabay, Shutterstock

Jeste li spremni da osvojite svet? Pun Mesec će osvetliti vašu devetu kuću edukacije, putovanja i lične filozofije drugi put zaredom. Bilo da ste naučili lekciju ili niste, nećete prolaziti kroz istu školu ponovo, ili ćete preuzeti malo veći rizik i konačno shvatiti da treba da krenete za onim što zaslužujete. Pratite vašu intuiciju.

VIDEO: Osobine koje čine ženu Ovna neodoljivom

(Telegraf.rs/elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA