≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. APRIL: Blizanci dobijaju zanimljivu poslovnu ponudu, dok Vaga upoznaje osobu koja će joj promeniti život

Petak je idealan dan za provod i ludovanje...

  • 0

Spremite haljine i visoke potpetice jer današnji horoskop nam najavljuje priliku za dobar provod.

www.astrousluge.com

OVAN

POSAO: Ukoliko imate želju da promenite posao, danas je moguće da ćete dobiti dobru priliku za to. Budite hrabri da je prihvatite.

LJUBAV: Spremni ste da pokažete svoja osećanja osobi koja vam se dopada i nadate se pozitivnom odgovoru, ali nemojte da se razočarate i ako ne bude tako.

ZDRAVLJE: Odlično stanje.

BIK

Foto: Pixabay, Shutterstock

POSAO: Danas će kreativnost biti vaša jača strana. Neke ideje do kojih dođete mogu da okrenu vaš posao u nekom novom pozitivnom pravcu.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, čeka vas borba sa razočarenjima. Rešićete to na pravi način samo ako budete iskreno i često razgovarali sa partnerom o svemu.

ZDRAVLJE: Probava vam je osetljiva.

BLIZANCI

POSAO: Ako danas započinjete neku novu saradnju budite oprezni jer ona može da bude presudna za vašu karijeru, i na pozitivan i na negativan način.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas povoljan dan za upoznavanje i flert. Mada se možda još ne osećate tako, došlo je vreme da nastavite dalje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete.

RAK

POSAO: Vaša situacija na poslu je stabilna i nemate nikakvih razloga za strepnju. Možete da odmorite od stresa i prepustite se rutini.

LJUBAV: U trenutnoj situaciji najveća pretnja vašoj vezi je posesivnost koju pokazujete prema svom partneru. Time činite da se on oseća kao da mu ne verujete.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za mršavljenje.

LAV

Foto: Shutterstock

POSAO: Ako ste se iznenada našli u komplikovanoj i rizičnoj situaciji na poslu, možete da očekujete da će rešenje doći uskoro.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada deluje nedostupno i vi niste sigurni kako da napravite orvi korak. U ovoj situaciji bi za vas bilo najbolje da ne rizikujete previše.

ZDRAVLJE: Bez većih problema sa zdravljem.

DEVICA

POSAO: Danas će vam doći prilika koju dugo čekate za ostvarenje svojih ciljeva. Sreća će biti na vašoj strani, ali ipak glavni ishod zavisi od vaših poteza.

LJUBAV: Plašite se da povredite voljenu osobu i zato joj mnogo toga ne govorite. Budite svesni da je na duge staze to neodrživo, a i vama će biti lakše ako se otvorite ponekad.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa leđima.

VAGA

POSAO: Ukoliko imate bilo kakvo suđenje, danas je najveća verovatnoća da će ono imati povoljan ishod po vas.

LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo sa osobom kakvu do sada niste upoznali. Vaš život će se značajno promeniti pod njenim uticajem.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost!

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay, Shutterstock

POSAO: Današnji dan, kao i ceo naredni period su vam povoljni na poslovnom planu. I ako se pojave određene komplikacije biće brzo i lako rešene.

LJUBAV: Prišla vam je veoma šarmantna osoba, ali niste sigurni koliko treba da joj se poverite. Prosto deluje kao da je karakterno previše različita od vas.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Moguća su neobična dešavanja u vašem radnom okruženju o kojima vi nećete biti dovoljno informisani.

LJUBAV: Ako ste slobodni, današnji dan nije povoljan za nova poznanstva. Pripadnike ovog znaka koji su u vezi čeka lep dan sa partnerom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima.

JARAC

POSAO: Ukoliko idete na neko poslovno putovanje, budite oprezni. Danas će vam biti teško da se skoncentrišete i moguće je da ćete oz tih razloga napraviti grešku.

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati osobu različite kulture ili religije i da ćete ući u zanimljiv odnos sa njom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu vitamina.

VODOLIJA

Foto: Shutterstock

POSAO: Ako čekate pravi trenutak da realizujete svoje ideje, to može da bude danas. Takođe ako se plašite nekog rizika, prevaziđite to. Sreća je danas na vašoj strani.

LJUBAV: Imate priliku da se zbližite sa osobom koja je već duže u centru vašeg interesovanja. Otkrićete da ni ona nije ravnodušna prema vama.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi!

RIBE

POSAO: Ukoliko ste nedavno pokrenuli neki privatni posao, danas ćete povući neke presudne poteze po tom pitanju.

LJUBAV: Preispitujete svoj izbor partnera. Kao da ga više ne vidite na isti način na koji ste ga videli u početku.

ZDRAVLJE: Izbegavajte slatkiše.

www.astrousluge.com

Astrolog: Ruža Ružanović

VIDEO: Osobine koje čine ženu Ovna neodoljivom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA