Nova knjiga Kenana Crnkića "Nadživeti život" promovisana u Beogradu

Pisana duhovito, jednostavno i efektno knjiga je vrhunac trilogije život-sreća-uspeh

  • 1

U prepunoj knjižari “Akademija”, u zgradi Srpske akademije nauka i umetnosti,  održana je promocija nove knjige "Nadživeti život" jednog od najčitanijih autora u regionu dr Kenana Crnkića.

Posle impresivne karijere u svetu visokog biznisa, dr Crnkić se okrenuo pisanju i ovo je njegovo treće delo. Autor je već dva bestselera "7 tajni uspeha" i "Pazi kojeg vuka hraniš", koji su prodati u impresivnim tiražima od preko 250.000 primeraka u regionu i prevedeni na više stranih jezika, kao i na Brajevo pismo.

Dr Kenan Crnkić Foto: Promo

Kenan Crnkić je doktor ekonomskih nauka, i profesor na nekoliko stranih univerziteta. Stručno usavršavanje zaokružio je na Harvardu. Sertifikovani je Džon Maksvel kouč, predavač i transformacijski govornik.

Dr Kenan Crnkić Foto: Promo

Knjiga "Nadživeti život" je vrhunac trilogije život-sreća-uspeh, i pisana je istim prepoznatljivim stilom, duhovito, jednostavno i efektno. Ova knjiga donosi rešenja i odgovore na to kako da upitanosti i strahove, razočaranost i probleme sagledamo na najbolji način, nosimo se sa njima budemo centar sopstvenih života, kako da razlikujemo cenu od prave vrednosti, kako da upravljamo promenama i donosimo mudre odluke.

Dr Kenan Crnkić Foto: Promo

Beogradskoj promociji knjige prisustvovao je veliki broj vernih čitalaca i pratilaca dr Crnkića. Knjižara "Akademija" u centru Beograda bila je mala da primi sve zainteresovane, a potpisivanje knjige, slikanje i razgovor sa piscem su trajali neuobičajeno dugo, više od tri sata.

Svi oni koji su juče posetili ovu promociju bili su u mogućnosti da čuju besplatno transformacijsko predavanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NANA FATIMA

    13. maj 2019 | 07:37

    Neka bidne sto ce da bidne ali on puno prepisiva iz knjiga iz Indije,Pakistana,Burundija....malo izmjeni,promjesa i eto ti ga na

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA