≫ 

3 horoskopska znaka kojima će ovo biti nedelja iz snova

Nekima od vas će tokom narednih dana biti sunčano i toplo, pogotovo oko srca

  • 0

Horoskopskim znacima u letnjem periodu inače kreće na bolje, ali nekima će život "procvetati" još ranije. Ova nedelja će biti posebna za čak tri horoskoska znaka.

Sunce je u Blizancima, ali i mlad Mesec koji se pojavio danas. Njihov zajednički uticaj posebno će se odraziti na neke od vas.

Venera se takođe uselila u vladajući horoskopski znak i doneće nove avanture.

Evo kome će ovo biti nedelja iz snova.

Blizanci

Horoskop Foto: Pixabay, Shutterstock

Postajete mirnija i samouverenija osoba.

Razmislite o tome ko ste sada, a ko želite da postanete jednog dana. Ovo je vaša šansa da se potpuno transformišete kao osoba. Mlad Mesec u Blizancima će vam omogućiti da postanete više svesni sebe. Taj isti mladi Mesec se nalazi u vašoj prvoj kući ličnosti i učiniće da možete da zasijate u svom punom sjaju. Ovo je izuzetna prilika za vas da utonete u ljubav prema sebi i da podignete nivo samopouzdanja. Nije važno kako vas okružanje vidi, već kako vi vidite sebe same.

Do kraja nedelje ćete se naći na sredini Venerine putanje i to će značiti da možete poneti sa pravom titulu najzgodnijeg horoskopskog znaka. Nemojte da vas iznenadi gomila fanatičnih zaljubljenih ljudi koji jedva čekaju samo da vas vide.

Vaga

Horoskop Foto: Pixabay, Shutterstock

Dobijate sve borbe ove nedelje i ostaćete pozitivnog duha.

Osećate ogroman entuzijazam na svom putovanju i spremni ste za sva iskustva koja ćete na njemu doživeti. Vreme je da "posejete seme" za novu narednu avanturu, jer se mlad Mesec nalazi u vašoj devetoj kući spontanih izleta i filozofije. Ovo vam je zlatna prilika da shvatite da u životu morate više da se borite i da je neophodno da imate pozitivniju perspektivu života uopšte. Uronite u nova iskustva jer ćete se tako kulturno obogatiti.

Vaša karijera je takođe u procvatu ove nedelje. Kada Merkur uđe u vašu desetu kuću društvenog statusa i životnih ciljeva, razmišljaćete o povlečenju nekih ozbiljnih i bitnih poteza, a kada ova planeta napravi sekstil sa Uranom 7. juna sve karte će biti na stolu i možete očekivati iznenađenje.

Vodolija

Horoskop Foto: Pixabay, Shutterstock

Direktno iz vašeg srca će se roditi genijalni krativac.

Nije ništa novo da ste celoga života sanjali o tome da napišete nešto veliko i korisno što će oduševiti ljude i koristiti čovečanstvu. Ta slika koju ste još davno naslikali u svojoj glavi će sada moći da postane java. Život će postati prava muzika za vaše uši. Kada se pojavi mlad Mesec u Blizancima i zauzme vašu petu kuću kreativnosti i ekspresivnosti, vreme će raditi za vas i vi ćete moći da stvarate ono o čemu ste do sada samo maštali. Kosmos će vam biti od pomoći na svakom vašem narednom koraku, a vaš jedini posao  je da budete fokusirani i predani.

Činjenica da se Merkur useljava u vašu šestu kuću posla i dnevne rutine će samo učiniti da još brže i kvalitetnije završite sve one stvari koje ste započeli. Osećate ogromnu količinu energije i dobro je da je usmerite na produktivnost, a naročito u trenutku kada Merkur napravi kontakt sa nepredvidivim Uranom.

VIDEO: 5 horoskopskih znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe

(Telegraf.rs / elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA