Na prvi pogled ostavlja utisak

Prvi susret sa stanom u koji ulazite je predsoblje. Urednost, prostornost ali i stil kojim odiše bitan je svakom ko se odlučuje da uredi ulaznu prostoriju

  • 0
Forma ideale Foto: Promo

Često uzana, prolazna prostorija, manjeg obima , predsoblje, služi nam da odložimo odeću, obuću kao i torbe pa zahteva i praktičan nameštaj koji ne zauzima puno prostora .

Predsoblje COMO ostavlja utisak modernog i funkcionalnog rešenja za opremanje predsoblja svih dimenzija. U dekoru betona, i u dekoru sivog hrasta, dodatno olakšava uklapanje sa ostalim nameštajem u vašem domu.

Enterijeristi kompanije Forma Ideale preporučuju dodavanje i ogledala koje će vizuelno produbiti i povećati prostor, a biće vam svakako jako korisno za popravljanje šminke pred sam izlazak iz kuće.

Poseban benefit koji predsoblje COMO poseduje je klupa za odlaganje obuće sa tapaciranom površinom za sedenje.

Osim prostora za odlaganje obuće i garderobe, tu je i fioka gde možete čuvati ključeve od kola, ulaznih vrata i sve one sitnice kojima je mesto baš u predsoblju.

Predsoblje COMO će vam olakšati život svojim upotrebnim prostorom, a moderan dizajn će gostima koji prvi put dolaze kod vas zasigurno  ostaviti utisak da imate istančan ukus i da brinete o svakom detalju.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA