Ono što su nam najviše branili kada smo bili mali, sada više nikom neće biti problem

Roma Company u Srbiju donosi proizvode vrhunskog kvaliteta za vaš dom – MagnetPaint i SketchPaint, poznatog proizvođača MagPaint Europe

  • 0

MAGNETNA BOJA - MAGNET PAINT 

MagnetPaint pretvara svaki zid u 'magnetnu' površinu za magnete!

To nudi širok spektar neverovatnih mogućnosti za upotrebu magneta na gotovo svakoj površini. Čak i na zakrivljenim površinama na kojima su oglasne table i panoi neprikladni, MagnetPaint omogućava kreativno korišćenje prostora na zidu.

MagnetPaint je lateks boja na vodenoj bazi sa nerđajućim česticama gvožđa i može se i prefarbati bez problema. Magnetska snaga će zavisiti od broja nanetih slojeva i veličine i čvrstoće korišćenih magneta. Širok spektar mogućih primena: kod kuće, u dečijim igraonicama, obdaništima, restoranima, kafićima, kancelarijama, prodavnicama ili na sajmovima, u obrazovanju ili u zdravstvu. Savršeno rešenje za ostavljanje beleški vašim najbližima, postavljanje fotografija ili pisanje liste zadataka.

„PIŠI - BRIŠI BOJA - SKETCH PAINT 

Roma Company Foto: Promo/Roma Company
Roma Company Foto: Promo/Roma Company

Sketchpaint - pretvara gotovo svaku glatku površinu u površinu sa karakteristikama piši-briši table po kojoj se može pisati i brisati odgovarajućim markerima.

Na taj način je moguće napraviti velike prostore za pisanje i crtanje, čak i cele zidove u konferencijskim salama, kancelarijama, školama, dečijim sobama...

Ako želite da površina bude ujedno i magnetna, tada prvo kao podlogu nanosimo MagnetPaint.

SketchPaint je raspoloživ kao beli ili bezbojan premaz, oba u sjajnoj ili mat verziji.Bez mirisa je i bez štetnih materija (bez VOC-a)

Uz magnetnu boju MagnetPaint i piši - briši boju SketchPaint u ponudi Roma Company je i veliki asortiman odgovarajućih izuzetno jakih (neodimijumskih) magneta u raznim oblicima,  markeri za pisanje po piši - briši površinama kao i sredstva za njihovo održavanje - čišćenje .

Roma Company Foto: Promo/Roma Company

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA