≫ 

Pretvorite svoje kupatilo u pravu velnes oazu i priredite svojim čulima putovanje koje nikada neće zaboraviti

Sa ciljem da podesi um na pravu frekvenciju, pruži harmoniju telu i pojača osećaj blagostanja, italijanski proizvođač Gessi predstavio je svoju novu Hi-Fi liniju za velnes.

  • 1

Ako ste umorni od svakodnevne gužve, stresa i buke, i jedva čekate da dođete kući i uključite svoj Hi-Fi sistem i utonete u muziku, sada to isto iskustvo sebi možete da pružite i u kupatilu.

Poznato je koliko muzika može pozitivno da deluje na naše telo, um i misli, a sada taj isti osećaj blagostanja može da vas čeka i u najintimnijim trenucima, vašem kupatilu.

Gessi Foto: Gessi

Gessi je od običnih slavina i tuševa uspeo da stvori prvi pravi privatni velnes koncept koji je tu samo za vas.

Ovo je prvi put da u kupatilu možete da imate sopstveni velnes kutak.

A najbolje od svega, sve elemente Hi-Fi serije odlikuje vanvremenski dizajn koji vrlo lako može da se uklopi sa već postojećim elementima.

Gessi Foto: Gessi

Pored toga što dizajn podseća na stare Hi-Fi uređaje, Gessi koristi najnoviju teghnologiju koja pruža podjednaku preciznost i kontrolu - samo ovaj put umesto muzike, vaše telo prekrivaće voda koja će mu na identičan način pružiti stereo ugođaj za svih 5 čula.

Sve što j potrebno jeste da zakoračite u vašu ličnu velnes zonu i isotg trenutka primetićete razliku i napokon otkriti šta vam je to zaista falilo u životu - miran kutak rezervisan isključivo za vaše uživanje.

Celokupan program kompanije Gessi možete pronaći u Eurodom salonima u Beogradu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    12. jun 2019 | 13:42

    Ја се склоним у купатило да ништа не чујем.Закон је тишина,и тек шум воде...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA