Predavanje Miše Lukića: Dizajniraj život kakav želiš

U ponedeljak, 24. juna sa početkom u 20 časova biće organizovano jubilarno 20 predavanje u okviru projekta "UŠĆE MOTIVACIONI GOVORI" koje treću godinu za redom UŠĆE SC organizuje sa Centrom za lični razvoj LEPO MI JE uz poruku projekta "lepo mi je, jer tako želim"

  • 1

Tema predavanja biće "Dizajniraj život kakav želiš" na koju će govoriti Miša Lukić, jedan od najpoznatijih stručnjaka iz oblasti brend i biznis dizajna u Evropi.

Predavanje će biti održano u sali 10 bioskopa Cineplex u Ušću, a karte se mogu kupiti na blagajni istog.

Život nije samo jedan momenat koji bi trebalo da dosegnemo kako bismo osetili sreću. Život je stalno kreiranje, maštoviti pristup svakodnevici, razumevanje prepreka kao znanja i negovanje radoznalosti u različitim situacijama. Malim pomacima možemo napraviti mnogo i sitnim uživanjima možemo sebe dovesti do krupnih uspeha.

Gde je granica sreće i uspeha, kako možemo organizovati sopstveni dan, zašto je dobro pomešati posao i zadovoljstvo i kako da u svemu tome uspemo, govoriće nam Miša Lukić, koji je u svom poslu dosegnuo najviše vrhove, koji je prepoznatljiv po zadovoljnom licu, osmehu i kreativnosti. Najbolji govornik na ovu temu, jer svakodnevno i u poslu i u životu spaja strategiju, kreativnost, dobru nameru i vredan rad. I koji napreduje i dalje.

O PREDAVAČU

Miša Lukić je pravi biznis lider. Osnivač je kompanije New Startegy, koja uvodi nove inovativne pristupe rešavanju izazova i pronalaženju novih mogućnosti za razvoj biznisa. Redovni je učesnik i u značajnim humanitarnim akcijama.

Poznajemo ga i kao dugogodišnjeg direktora vodećih marketing agencija u Evoropi, gde je kao izvršni direktor Publicis grupe bio zadužen za poslovanje u 30 zemalja. Proglašen je za menadžera godine, 2016, od strane Srpske asocijacije menadžera, dobitnik je Nagrade za životno delo, UEPS-a, PRO.PR nagrade za doprinos razvoju PR-a u jugoistočnoj Evropi, proglašen je za marketing ličnost godine od strane Sveta marketinga, kao i za Lidera kreativne misli.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    14. jun 2019 | 12:37

    Još jedan kapitalistički sluga koji pokušava da nas ubedi da je divno služiti onima koji imaju više novca od nas. Voleo bih da popričam sa jednim od tih uspešnih motivatora, pa da se rastanemo, garantujem on odlazi sa suzama. Lako je pričati svašta sa bine, voleo bih da ga vidim u ravnopravnoj raspravi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA