Nikako ne dozvolite da bidermajer padne na pod: Evo šta to znači za mladence

Barem iz poštovanja prema njima uhvatite bidermajer.

  • 0

Jedan od najpopularnijih običaja na svadbama u svetu, ali i Srbiji je i bacanje bidermajera, a prema verovanjima devojka koja ga uhvati će se udati sledeća.

Dok jedne pripadnice lepšeg pola ni za živu glavu neće da se guraju sa ostalim neudatim devojkama, druge spremaju posebne metode za koje misle da će im pomoći u hvatanju bidermajera.

Zašto se uopšte baca bidermajer?

via GIPHY

U poslednjih nekoliko decenija podvezica je zamenjena buketom, a pošto mlada ionako ne može dugo da čuva bidermajer, pošto cveće vene veruje se da njegovim prosleđivanjem drugoj devojci prenosi i plodnost.

Nije neobično da u mnogim slučajevima bidermajer padne na pod, što barem iz poštovanja prema mladencima nikako ne smete dozvoliti jer se veruje da neće imati sreće u braku.

S druge strane, ako muškarac uhvati podvezicu veruje se da će se on sledeći oženiti.

Ukoliko vas je sramota da se laktate za bidermajer, barem stanite zajedno sa svim devojkama, ali glumite nezainteresovanost. A ako baš krene ka vama, dostojanstveno ga i uhvatite. Ko zna...

via GIPHY

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA