Na moru svakog dana

Da li spadate u onu grupu ljudi koji već u februaru razmišljaju o moru? Tada se uplaćuju prve rate, sve se planira i onda brojite do polaska. S vremena na vreme pogledate slike peščanih plaža, tirkiznog plavog mora i zamišljate kako čitate knjige u hladu

  • 0
forma ideale Foto: Promo

More je sada bliže nego što mislite, samo pratite sledeće savete.

forma ideale Foto: Promo

Samo jedan komad nameštaja u vašem domu može da promeni sliku. Može da vam pomogne da more bude tu kod vas, u domu, svaki dan. Dizajneri Forma Ideale stvorili su idealne predmete koji će u svaki dom uneti opuštajući osećaj morskih prostranstava.

forma ideale Foto: Promo

Takav osećaj daće vam regal SIENNA koji će se savršeno uklopiti u svaku vašu ideju. Prva asocijacija na uživanje u prelepoj peščanoj plaži daće vam nijanse sivog hrasta i pesak lak folije regala SIENNA, koji će oplemeniti Vaš životni prostor i preneti dah Mediterana u svaki kutak vaše dnevne sobe.

forma ideale Foto: Promo

Ugođaj mora dočarajte tirkiznom bojom tepiha koji će, uz nekoliko detalja u boji nebeskog plavetnila, učiniti da vaš prostor postane morska oaza. Već ste na moru, zar ne?

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA