Uz novi frižider kompanije LG hrana ostaje duže sveža

Novi frižider odlikuje se impresivnim performansama, inovativnim dizajnom i trajnošću, uz dugoročnu garanciju

  • 0
LG V+ kombinovani frižider_

Foto: Promo

Kompanija LG Electronics (LG) ponovo uvodi inovacije na tržište predstavljanjem svog novog frižidera sa zamrzivačem dole. Ovaj model se od konkurencije izdvaja po energetskoj efikasnosti, izdržljivosti i nizu karakteristika koje održavaju svežinu namirnica. Potrošači mogu duže da uživaju u prirodnoj svežini zahvaljujući vrhunskom sistemu hlađenja NatureFRESH, koji koristi tehnologije Linear Cooling™ i DoorCooling+™. Opremljen linearnim kompresorom sa inverterom, LG V+ kombinovani frižider predstavlja prirodan izbor za potrošače koji traže napredan i efikasan frižider koji će izdržati test vremena.

LG V+ kombinovani frižider_

Foto: Promo

Inkorporiranjem brojnih karakteristika koje povećavaju svežinu pokazuju čvrstu posvećenost kompanije da potrošače stavi na prvo mesto. Linear Cooling™ i DoorCooling+™ zajedno kreiraju optimalne uslove za skladištenje hrane, što novom LG V+ kombinovanom frižideru omogućava da duže održi svežinu namirnica. Zadovoljavajući pet čula, ovaj frižider obezbeđuje neuporedivu prirodnu svežinu čuvajući namirnicama originalnu boju, teksturu, ukus i miris, istovremeno smanjujući troškove potrošača. Linear Cooling™, koji pokreće linearni kompresor sa inverterom, osigurava ravnomernu temperaturu, što je ključni faktor u održavanju svežine hrane. Linear Cooling™ zadržava fluktuaciju temperature unutar ±0.5˚C, dok istovremeno DoorCooling+™ utiče na cirkulisanje hladnog vazduha od vrha uređaja kako bi obezbedio ravnomerne temperature čak i u teško pristupačnim prostorima poput pregrade na prednjim vratima. To uveliko smanjuje temperaturnu razliku između vrata i unutrašnjosti frižidera. Fresh Balancer i Fresh Converter korisnicima daju pojednostavljenu kontrolu nad vlažnošću i temperaturom u cilju stvaranja idealnih uslova za svaku vrstu hrane.

LG V+ kombinovani frižider_

Foto: Promo

Brojne prednosti koje potrošačima donosi LG V+ kombinovani frižider ostvarene su integracijom nekoliko naprednih tehnologija, uključujući NatureFRESH, koji kombinuje Linear Cooling™ i DoorCooling+™.

Prepoznatljiv po svojoj vodećoj energetskoj efikasnosti, linearni kompresor sa inverterom kompanije LG ključan je za postizanje vrhunskih performansi novog modela, radeći 32 odsto efikasnije od LG-jevog konvencionalnog klipnog motora. Ova i niz drugih efikasnih funkcija zajedno smanjuju energetsku potrošnju frižidera, što potrošačima omogućava manje račune za struju.

Napredni linearni kompresor sa inverterom značajno poveća pouzdanost i dugotrajnost. Pri rigoroznom testiranju proizvoda utvrđeno je da je frižider podložan primetno manjem habanju prouzrokovanim svakodnevnom upotrebom uz proizvodnju do 25 odsto manje buke. Prema istraživanjima, procena je da je prosečan životni vek jezgra frižidera otprilike 20 godina.

LG V+ kombinovani frižider_

Foto: Promo

Kako bi povećao zadovoljstvo korisnika, LG je u frižider inkorporirao SmartThinQ™ tehnologiju zajedno sa policom za vino i policom koja se sklapa u dva koraka. SmartThinQ™ korisnicima omogućava da daljinski kontrolišu frižider sa svog smart telefona, dok polica koja se sklapa u dva koraka nudi fleksibilnost za odlaganje većih, krupnijih stvari. Napravljena za one koji vole da se zabavljaju, polica za vino može da primi do pet boca vašeg omiljenog pića. Zero Clearance omogućava da se vrata frižidera otvore pod uglom od 90 stepeni radi lakšeg pristupa fiokama .

Velika zona za zamrzavanje (The Big Freezer Zone) dodatno povećava ugodnost korisnika kroz proširenje kapaciteta za skladištenje. Pored toga, LG V+ kombinovani frižider ima uglađen, minimalistički dizajn sa elegantnim linijama i suptilnom upotrebom materijala. Besprekorni metalni touch displej i unutrašnjost koja je u potpunosti od metala izuzetno su moderni i praktični. LG-jeva kvadratna ručka i LED panelno osvetljenje takođe doprinose luksuznom izgledu ovog frižidera.

LG V+ kombinovani frižider_

Foto: Promo

Kao odgovor na potražnju potrošača, kompanija LG neumorno radi na razvoju frižidera sa zamrzivačem dole koji ne poseduje samo visoku energetsku efikasnost, već je i izuzetno efikasan u održavanju hrane svežom na duži vremenski period - rekao je Andreja Stefanović, trener u sektoru bele tehnike u kompaniji LG.

- Verujemo da će nam novi V+ kombinovani frižider pomoći da učvrstimo poziciju LG-ja na svetskom tržištu premium frižidera.

Više informacija na ovom linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA