≫ 

Najčešće greške u uređenju dnevne sobe

Kako biste izbegli greške koje skoro svi pravimo, pročitajte sledeće savete dizajnera Forma Ideale

  • 1
Forma Ideale namestaj Foto: Promo/Forma Ideale

Neretko se događa da u želji da kupimo sve što nam se svidi, dnevnu sobu pretvorimo u prenatrpanu džunglu gde na svakom koraku postoji opasnost od udaranja o ivice nameštaja, a popodnevni odmor preraste u igre bez granica gde običan odlazak do kuhinje podrazumeva preskakanje nečijih nogu i izbegavanje saksija sa cvećem. Kako biste izbegli greške koje skoro svi pravimo, pročitajte sledeće savete dizajnera Forma Ideale, koji će vam sigurno pomoći da od svoje dnevne sobe napravite oazu za uživanje umesto džungle za izbegavanje.

1. Nikako ne krećite sa uređenjem od tepiha ili fotelje, bez obzira koliko su lepi i šareni. Oni služe za dekoraciju prostora, a dekoracija se kupuje na kraju. Prvo osmislite paletu kojom želite da obojite svoj dom. Nakon toga krenite od krupnih komada nameštaja, kao što su garnitura za sedenje ili regal, jer su to komadi koji određuju dalji stil uređenja. Forma Ideale ima idealan predlog regala za vaš dom, a to je upravo regal ROSSO, koji je praktičan, funkcionalan, estetski jako dopadljiv.

Forma ideale namestaj regal ROSSO Foto: Promo/Forma Ideale

Najbolje od svega, savršeno je uklopiv sa bilo kojim ambijentom jer dolazi u 3 različita dezena koji su birani prema poslednjim standardima u opremanju životnog prostora. Osim kombinacije belelak folije i dekora sivog hrasta, koji se pokazao kao omiljeni prošle sezone, posebna pažnja posevećena je dezenu u kombinaciji bele lak folije i dekora betona koji je neizostavan trend ove godine. Sa druge strane, tu je i mat crna folija koja u kombinaciji sa dekorom zlatnog hrasta nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

2. Tek kada odaberete regal, pređite na kupovinu garniture za sedenje. Zavisno od veličine sobe i prostalog prostora, odaberite ugaonu garnituru ili sofukoja će biti komplementarna sa regalom. Neophodno je da ostavite dovoljno slobodnog prostora za prolazak ukućana i gostiju, kako biste izbegli skučen prostor.

3. Za kraj ostavite dekorativne elemente, poput klub stola, tepiha, osvetljenja i sobnih biljki, koji treba samo da budu dodaci koji će ukrasiti vaš savršeno uređen dnevni prostor, a ne prepreke koje ćete svakodnevno preskakati.

Forma ideale namestaj regal ROSSO Foto: Promo/Forma Ideale

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA