• 4

Znamo kako izgleda vaša kuhinja iz snova, a sada je možete imati u svom domu

Često je kuhinja mesto koje okuplja ukućane na jednom mestu

  • 4

Uređivanje kuhinje je oduvek bilo tema za sebe. To je mesto u kojem žene, ali i muškarci provode veliki deo vremena pa planiranje enterijera iste zahteva posebno vreme i jedinstvene ideje.

Za početak treba da pronađete kuhinju po vašoj meri, koja će se uklopiti u enterijer vašeg doma, ali i pružiti funkcionalnost i prijatno korišćenje.

Brendovi Doimo cucine, L'ottocento i Poliform kitchen prižiće vam najrazličitija rešenja jer su dizanirane u skladu sa najraznovrsnijim životnim prostorima.

Od velike važnosti je od kakvih materijala su sačinjeni kuhinjski elementi i radne površine, a u prodavnici luksuznog nameštaja Artefacto pronaćićete kuhinje od najkvalitetnijeg materijala.

Doimo Cucine

kuhinja

Foto: Promo

Za ovaj brend važi pravilo da rade kuhinje za sve: dizajnerske, savremene, elegantne, minimalističke, zaobljenje i strogih linija.

kuhinja

Foto: Promo

Italijanski dizajn daje im taj sofisticirani i prefinjeni izgled, koji vašu kuhinju može da načini zaista jedinstvenim mestom.

Zanimljivo je da se ove kuhinje prave od recikliranog drveta.

L'ottocento

kuhinja

Foto: Promo

Brend koji od kuhinje može da napravi elegantnu i romantičnu atmosferu. Spoj tadicije i inovativnih rešenja čini izgled ove kuhinje malim umetničkim delom.

kuhinja

Foto: Promo

Spoj svetlog drveta i rustičnih materijala čine ovu kuhjinju neodoljivom.

Poliform

kuhinja

Foto: Promo

Još jedan italjianski brend za modernu i trendi kuhinju koji teži da odgovori svakom zahtevu i želji kupca.

kuhinja

Foto: Promo

Karakteriše ih izvrstan materijal i ekskluzivna završna obrada. Celokupan sistem napravljen je u Italiji od odabira kvaliteta materijala, preko pažnje koja se posvećuje svakom detalju do stalnog istraživanja pouzdanosti i bezbednosti.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • boki DRIVUŠA

    Kuhinja je ogledalo domačinstva a naravno i domačice

  • Dend

    Pa koliki bre stan treba da imam ?

  • Aca

    Napisi cenu pa da placem!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima