• 3

Danas je zaista poseban dan: Pogledajte kakve čarolije i predskazanja nam donosi 9. 9. 2019.

Ovo je povoljan dan za dobru energiju, ali i lepe karakterne osobine

  • 3

Prema numerološkom shvatanju, 9. septembar 2019. godine je poseban dan jer se na nebu otvara portal 999 koji donosi iskonsku pozitivnu energiju.

Ovo je dan koji je idealan za čišćenje misli, osećanja, prostora. Otvaranje portala 999 nam daje šansu da istražujemo i da preduzmemo korake za bolji život. Govori nam da mislimo pozitivno i da dopustimo lepim stvarima da nam se dese.

U numerologiji broj 9 je po mnogo čemu značajan jer donosi dobre ideje i kreativnost. Osobe koje su rođene s brojem 9 su vođe po prirodi. Oni vode brigu o svima. Veliki su humanisti, ali ponekad znaju biti i nezahvalni. To su vrlo uspešne osobe koje umeju s novcem. Lako im je da prihvate svoje nedostatke i prednosti jer će uz njih voleti i bolje razumeti život.

zvezde, svemir, nebo

Foto: Pixabay.com

Uz ovo, oni su idealisti, društveno su svesni, tolerantni, velikodušni, saosećajni. Vole ljude i odani su. Za njih ljubav predstavlja saradnju.

Budući da su uspešni u svom poslu, obično postanu političari, advokati, sudije, učitelji, pisci, fotografi, umetnici ili filozofi, pa će oni koji su rođeni na današnji dan po mnogo čemu biti posebni!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • M

    Meni je danas bio baksuzan dan!!!

  • Numerolog

    Devetka je broj kraja. Okoncava se nesto. Zavrsava se ciklus da bi nesto novo pocelo

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima