• 4

Jelen – pivo za tim koji piše istoriju

Biti hladan i mirno čekati ishod utakmice ili osetiti vrelinu igre do stepena ključanja i svu svoju energiju usmeriti na navijanje, pobedu

  • 4

Sve zavisi od kakvih ste niti satkani, za kakav tim navijate i kakvo pivo pijete.

Dobrog tima nema bez stroge selekcije najboljih igrača kao što se ni dobro pivo ne može dobiti bez kvalitetnih, prirodnih sastojaka koji prolaze najviše kontrole kvaliteta. Ipak, i jedno i drugo su suvišni ukoliko ih ne prate iskreni navijači.

Uigran tim nastaje vremenom, treningom, kao što i dobro pivo prvo odleži, prođe proces bistrenja i harmonizacije ukusa. Navijač koji prati svoj tim mora biti energičan kao Jelen satkan od tri vrste hmelja, koje mu daju zaokružen ukus i prepoznatljivu gorčinu, ali i pravi balans. Samo taj spoj garantuje bujicu navijačke energije neophodne za pravu sportsku zabavu.

Jelen pivo

Foto: Promo/Jelen

Ipak, ponekad je i savršeno izbalansirane sastojke potrebno ohladiti da bi se dobio idealan rezultat. Kao što je Jelen najbolje osvežiti na šest stepeni Celzijusa da bi se osetilo sve bogatstvo njegovih sastojaka, tako i svaki verni navijač i pored ogromne želje za pobedom treba da zadrži hladnu glavu. Da do poslednjeg pogotka bude podrška.

To je formula koja stvara tim za pobedu. Rezultate za istoriju. Trenutke za pamćenje. One kada se na čuvenim dočecima na balkonu, sportskom hramu Srbije, već godinama dočekuju s legende i kada sva srca kucaju kao jedno. I one, uz Jelen, koje tek očekujemo.

(Telegraf.rs/PR)

Komentari

  • Milijana

    Naša ekipa je najbolja!

  • Ujka Zitko PFK

    Ovi nasi kosarkasi sad slobodno mogu da odu i da ispisu istoriju u kafani kod "macka"🤣🤣🤣🤣

  • samo vas posmatram

    Jel vas ko obavestio da smo izgubili

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima