• 2

Ovo je mesto gde ćete opremiti svoje kupatilo kvalitetnim i modernim materijalima

Najmanja prostorija u vašem stanu ili kući treba da ispuni dva zahteva- da bude funkcionalna i kvalitetno uređena

  • 2

Moderna kupatila danas ruše granice prostora i uređenja. Savremena kreativna rešenja za mala kupatila menjaju naš pogled na prostor, a ogromne mogućnosti za dizajn velikih kupatila prevazišli su svačija očekivanja.

Uređenje kupatila zahteva pažljivo i pametno planiranje jer mesto za greške ne sme da postoji.

Efikasan raspored ostavlja mesto za slobodno kretanje bez spoticanja, a biranje pločica sa ukusom može da napravi drastičnu razliku između kiča i luksuza, zato je važno da pametno birate.

Kako biste bili sigurni da ćete kupatilo opremiti kvalitetnim i modernim materijalima veliki asortiman ponude možete pronaći u prodavnici Artefacto koja nudi kupatila prestižnih italijanskih firmi: Galassia, Devon&Devon, Boffi, Antoniolupi, Falper...

Galassia

Artefacto, kupatila

Foto: Promo

Dizajnerska kreativnost i inovativnost čine ovaj italijanski brend, koji je poznat širom sveta, referentnim modelom za industriju keramičkih sanitarnih proizvoda.

Sumnje u kvalitet nema, jer se inovativni emajl nanosi direktno na keramiku tokom pravljenja. Površine su savršeno glatke i ne dozvoljavaju sakupljanje prljavštine.

Artefacto, kupatila

Foto: Promo

Upravo ovo obezbeđuje trajni sjaj i blistavost, visoku zaštitu od ogrebotina i spoljašnjih faktora što garantuje trajnu prijatnost na dodir svih materijala.

Devon&Devon

Artefacto, kupatila

Foto: Promo

Firma koja je osnovana u Firenci 1989. godine i čiji je temelj strasti gradska umetnost, arhitektura i zanatsvo.

Artefacto, kupatila

Foto: Promo

Karakteriše ih visok kvalitet matrijala i ručna obrada.  Inspirisani su skladnim oblicima i jednostavnim bojama koje su velike arhitekte birale za crkve i poznata zdanja koja čine ovaj gad jedinstvenim.

Boffi

Artefacto, kupatila

Foto: Promo

Firma koja radi preko 50 godina unazad. Još 1980. znalo se za prestiž i kredibilitet ovog brenda jer su još tada prepoznati zbog sofisticiranih fotograskih kataloga i tehničkih priručnika. Boffi ima svoj identitet i ljudi ih prepoznaju kako u Italiji tako i u svetu.

Artefacto, kupatila

Foto: Promo

Svoju energiju i inspiraciju pronalaze u umetničkom pravcu Pijera Lisonija. Boffi je sinonim za inovacije i dizajn širom sveta.

Antoniolupi

Artefacto, kupatila

Foto. Promo

Italijanska kompanija koja je odavno uspostavila svoj kvalitet na internacionalnom tržištu nameštaja i dodataka za kupatila. Njegovi materijali poseduju transparentnu strukturu i visoki sjaj, nove boje i veoma otpornu konstrukciju.

Artefacto, kupatila

Foto: Promo

Za mnoge Antoniolupi je sinonim za uživanje, luksuz i životni stil kakav bi svako poželeo. Njihova kupatila su prostrana i raskošna, a materijali koji dominiraju su keramika, alabaster i kristal.

Falper

Artefacto, kupatila

Foto: Promo

Karakteriše ih elegantan i moderan dizajn sa jedinstvenim i originalnim dodirom  koji oslikava vaš životni stil. U njihovoj ponudi možete pronaći umivaonike, kade i aksesoare za kupatila koja su kreirana korak po korak i raspoređeni tako da zadovolje vaše potrebe.

Artefacto, kupatila

Foto: Promo

Ova firma jako vodi računa o ekološkoj svesti i proizvodni otpad se reciklira.

(Telegra.rs/PR/Bojana Krstić)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima